Telefon kijelző karc javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kijelző karc javítás árak — 4300-8100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kijelző karc javítás Tatabányán?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 30 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Szerviz szolgáltatásunk:, vezetékes telefon javítás, telefon kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon újratelepítés, vezetékes telefon javítás

  • Telefon kijelző karc javítás

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes mesterember. Az ő ügyének szakembere. Ajánlom őt.

Tisztelt megrendelők! Gsm szerviz, mobiltelefon javítás, mobiltelefon szerviz gyorsan szakszerűen. Mi kizárólag gyári vagy neves gyártók kiváló minőségű alkatrészeivel és tartozékaival foglalkozunk, ha olcsó használhatatlan termékeket keres melyekkel tovább szennyezi a világot akkor rossz helyen jár !

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, képernyő csere, telefon üvegcsere, kijelző csere, telefon szoftver javítás

  • Telefon kijelző karc javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A javítás gyors és magas színvonalú volt. profi a munkájában.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Van Budapesten telefon szerviz ahol nem kell napokat/heteket várni, hogy egy javítás elkészüljön, mint azt fentebb említettük, saját készletből dolgozunk, így a legtöbb szolgáltatásunk 1 órán belül el tud készülni. Azonnal raktáron vannak az alkatrészek, hogy a leggyorsabban készüljenek el a telefon javítások.

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Telefon kijelző karc javítás

    3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan, időben elkészült, nagyszerű szakember a szakmájában! Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kijelző karc javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kijelző karc javítás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a telefon kijelző karc javítás átlagára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Tatabányán az autó klímacső javítás szolgáltatáshoz már 9 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Tatabányán?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KLÍMACSŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned ha szükséged van erre: autó klímacső javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó klímacső javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó klímacső javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas