Népszerű állatgondozó állás, feladat

ivartalanítás Eger

3 nőstény cica ivartalanítása

Állatorvos

Felcsút, 8086 Magyarország

Benti nőstény macska 10 hónapos.

Megbízás egy napra munkakeresőknek Tatabányán

Vigyázni a kutyámra amíg nyaralni vagyok

Tatabánya, 2800 Magyarország

Nyáron elutazok, keresek olyan embert aki tudna a kutyámnak helyet biztosítani illetve elegendő figyelmet szánna rá. Akkor már egy éves cavalier spaniel kutyarol van szo

Állatorvost keresek

Tatabánya, 2800 Magyarország

A kutyám elég zavart állapotban van kicsit szerintem már sérülés kivittem az előbb meg sétáltatni Hát elég érdekesen mozog És látszik rajtad elég zavarodott Szóval szerintem nem kap rendesen levegőt nem tudok következtetni egyelőre ennyi

Kutyaszitter

Tatabánya, 2800 Magyarország

Jó napot! 4 éves Beagle kisfiú mellé keresek 1 hétre szittert. Dió mellé az ideális szitternek, se állata, se kisgyereke. Elég bizalmatlan, nagyon kiválogatja kivel van jóba, de aki szimpatikus neki azzal egy igazi kis szeretet csomag. Lakásban lakik, napi 3x sétál, szeret az erkélyen feküdni, ágyra, bútorokra nem mászik fel, a helyén alszik, imád labdázni és a hasát is. Sose volt még külön tőlünk. Helybe visszük minden szükséges holmijával. Helyileg Tatabánya, +,-100 km-es vonzás körzet. Időszak: ****.**.**. - ****.**.**. Sövegjártó Éva ** ** *** **** ***.**********@*****.***

Macskakarom vágás

Macska ápoló szakembert keresek Szolnokon.

Macskakoromvágás

Ragdoll körömvágásra lenne szukségünk Kecskeméten az otthonunkban.

Nagyjábol masfel eves kislany cicamat szeretnem ivartalanitattni

Sajnos 2 napja mar tuzel es nagyon nehezen viseli

Macska ivartalanítás

Tatabánya, Mártírok útja 61, 2800 Magyarország

Szeretném drága szeretett talált kóbor kandúr macskámat ivartalanítani de még nincs kiskönyve mennyibe kerülne és mikorra lenne időpont?

Csivavám mostanában nagyon aggresszív

Kutyapszichológust keresek, mert a kutyám karácsony óta nagyon aggressziv velem

Állatorvosi szolgáltatásokra ajánlatot kérek

Fogkőeltavolitás , gyulladt fogíny

Macska körömvágás

Tatabánya, Gál István ltp., 2800 Magyarország

Macskakatomvágás

2 fekete macska szállítása

Budapest 17. kerületből Bátába szállítani. Van ketrec. Jővöhéten kell. számla kellene

Házhoz jövő macskakozmetikust keresek.

Teljes kozmetika, körömvágással.

Kutyatrénert keresek

Terápiás kutya kiképzés sérült gyermekeknek

Macska kozmetika

Karom vágás. Fürdetés. Kis cica, 3 hónapos, inkább szakemberre bíznánk. Email-ben keressenek. Csak szalonba vinném. Vagy üzenetben (viber, whatsapp).

Vigyázz a törpe malacomra!

24 órás felügyeletre rászoruló törpe malacomnak keresek állatszittert 5 napra.

Kutyaoktatót keresek egyéni foglalkozásra

11 hónapos mopsz kan kutyámhoz keresek kutyaoktatót, aki személyre szabott tréninget tud kidolgozni és egyénileg csak velünk foglalkozna. Kutyaiskolákban sajnos a figyelem megoszlik, nekünk olyan oktatóra van szükségünk, aki csak a kutyusunkkal foglalkozik, ezáltal a saját problémáinkra/hiányosságainkra tudunk fókuszálni.

1 kis termetű kutyus elszállásolására

Hogy a közelembe lehetessen a kutyus

Nőstény macska ivartalanítás

Ivartalanítást szeretnénk 6 hónapos cicunknak

Tacskó ivartalanítása

Ivartalanítani szeretném 6 hónapos tacskó kutyámat. Mennyibe kerülne?

Kutyasétáltatót keresek

Tatabánya, Gál István ltp., 2800 Magyarország

Érdeklődnék, hogy ezen a területen (Tatabánya, Gál István ltp.) vállalna-e valaki kutyasétáltatást (heti 5x) és mennyiért. *****.*****01@*****.***

Állatorvosi ügyelet

Tatabánya, Tatabánya, 2800 Magyarország

Cica tályoggal a fején

Átmeneti otthonra van szükségünk szeretett kutyánknak

Egy nagyon barátságos golden retriever, Chelsea, majdnem 8 éves. Tökéletesen kijön más háziállatokkal mindaddig, amíg nem nagyon érintkeznek vele (az emberek társaságát szereti, a többi kutyáét nem :) Beoltott és nem igényel különösebb kezelést azon napi kétszeri sétáltatáson és etetésen kívül. Séta közben legyen egy földdel/fűvel ellátott hely, mert nem tud pisilni/piszkolni a betonra :) Elhozzuk a helyszínre, majd visszavisszük. A kutyafelügyelőnek beszélnie kell angolul (legalább egy kicsit)

Kutyaszitter keresése

Augusztus hónapban 11 napra szükségem lenne egy 13 éves francia bouldog felügyeletére ott alvással. Ajánlatom napi: 5-6 ezer forint

Kutyaszittelés

Budapesten , 6. kerben, 3-10 napos utazásaim alatt a 11 éves puli kutyámra kéne vigyázni ott alvással nálam vagy nálad. Napi 3x20,30 perces sétát Igényel, fáj a lába.

Kutyapanziót keresem

Tatabánya, Tatabánya, 2800 Magyarország

Boxer kutyusnak keresnék panziót december 17 - január 02 ig. Sajnos más kutyusokat nem igazán szereti volt egy kutya támadásunk az végett. Amúgy barátságos kedves gyerekes.

Szeretnék kutyakozmetikát házhoz

Mány, Kossuth Lajos út 50, 2065 Magyarország

Két éves szelíd komondor szuka nyírása helyben. Időpont mindegy, telefonon egyeztetjük ** *** ** **. Árajánlatot kérek.

Egy kutya betanítása arra, hogy ne szökjön ki

Van egy 1,5 éves staffim akit hiába hordok kutyaiskolába még futón is elszökik. Szeretnék egy kutyakiképzőt aki megtudja tanítani neki, hogy ne szökjön el. Az ár megegyezés szerint.

Kutyapanziót keresek

Üdv! A családdal 10 napra szeretnénk nyaralni menni külföldre július végén. A kutyus: fajtatiszta fekete német juhász ivartalanított szuka kutya. Neve: Roxy. Chip van benne. Kora: 1 és fél éves, oltásai, kiskönyve meg van. Jártunk kutya suliba és magánoktató is járt hozzánk. Jól nevelt, nagyon ragaszkodó, jól szocializálódott más kutyákkal. Embereknek örül… Kicsit makacs. Észrevételem, hogy talán tériszonyos, ezért nem ugrik át kerítésen. Nem szökős. Ásni néha ásik, de rászolva abbahagyja. Köszönöm az ajánlatot! Tisztelettel: Máté Á. Dóra Tel.: ***********

10 hónapos puli alap képzése

10 hónapos puli kutyám nem ismeri az alap vezény szavakat.

Háziállat gondozása

Tata, Magyarország

Április elején költözés miatt lenne szükség 3 napra 2 cica elhelyezésére. Tatán kellene felvenni az állatokat és Budapesten leadni. Köszönettel, Nagy László

Kutya nevelés

Aggreszíó korigálása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kistestű szuka kutyus ivartalanítása

Kutyasétáltatótól árajánlatot kérek

Kedves Kutyasétáltatók, A 13. Kerület-ben egy társasházban élünk. a 3 .emeleten,2 éves havanese , Lola kislány kutyánkkal. Érdeklődni szeretnék , hogy egy reggeli 7 órakkor kezdődő 30 perces sétát hetente 3szor. Hétfőn, szerdán, és pénteken, el tudnának e vállalni?

Kutyapanziót keresek

jelenleg a Budapest III. kerületben van a kutyus, itt a közelben, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Budakalász stb környéken jó

Alap engedelmességi feladatok, szocializálás

~másfél év körüli kutyámat szeretném megtanítani arra hogy nem ugrálhat, szépen sétáljon pórázon. Az ül,fekszik, gyere ide vezenyszavakat ismeri, de ha valami izgalmasabbat talál akkor már nem olyan szófogadó. Nála kissebb kutyákkal szemben ugat, szőrét emeli az utcán. Kutyafuttatóban nem akar más kutyákkal játszani, nem igazán megy el a közelemből. Mostanában cipőket, zombikat,mamuszt lopkod, de olyan mintha játszani akarna, egyenesen boldognak látszik ilyenkor. Én kevésbé :)

Németjuhász esngedelmelmességre tanítás

Szomód, Várhegy u. 19, 2896 Magyarország

17 hónapos németjuhászunk mindenkire felugrál, nem tudjuk tanítani alap feladatokra, mert csak labdával hajlandó játszani.(eldobom, visszahozza) Másik kutyánk tacskó, aki fél tőle, mert mindig ráugrik. Persze csak játszani szeretne, de nagy a méretkülönbség. Bejárati ajtóra teljes erővel ugrál, mivel belát a lakásba, ahol cica is van.

Németjuhászunk engedelmességre nevelése

Szomód, Várhegy u. 19, 2896 Magyarország

16 hónapos kan kb. 50 kg-os németjuhászunk felugrik mindenkire előlről, hátulról, erről szeretném leszoktatni. Pórázon elég megtartani, annyira húz. Ha játszunk vele semmire nem figyel csak a labda eldobásra, visszahozza, csak a labda érdekli. Felugrál a bejárati ajtóra, ablakra.

Németjuhászunk 17 hónapos kan kutyus nehezen fogad szót.

Szomód, Várhegy u. 19, 2896 Magyarország

Pórázon nehezen tudom vinni, mert akkora erővel húz. Mindene a labda, mással nem akar foglalkozni. A lakásban tartott tacskónk retteg, ha ki kell mennie, mert ráugrál, ilyenkor a kennelbe kell zárni. Macskákat nem bírja, összefogdossa a baromfi udvar lakóit, ha azok futnak előle.

Ivartalanítás

Kan kutya 10 kg ig 1 éves Budapesten VII.,VIII. V. kerületben keresünk megbízható orvost.

Kutyapanziót keresek

Családi okok miatt jelenleg bizonytalan időre, de nem véglegesen egy lakásban tartott, idős, de egészéges, minden problémától mentes cocker spánielnek keresünk kutyahotel elhelyezést. Legrosszabb esetben áprilisig, de nagy valószínűség esetén min. 1 hónapra keresünk megnyugtató megoldást a kutyusnak.

Szeretnél elsőként értesülni az új állásokról?

Keress 11.900 – 15.900 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzésével

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér állatgondozó állás esetén Tatabányán?
Mennyi a munkadíj: állatgondozó állás? A legtöbb szakember állatgondozó állás esetén Tatabányán feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3400-5900 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 10%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: állatgondozó állás?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi alapján válasszak feladatot?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06