Azonnali szállítás: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 teherszállító közül! Korrekt azonnali szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 teherszállító most online

Sandor

Sandor

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az azonnali szállítás Tatabányán?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

 • Azonnali szállítás

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ez a technikus nagyon gyorsan jött, mindent rendbe hozott. A TV működik :) Köszönöm szépen a gyorsaságot és a minőségi munkát!

Az elkészült készülékeket maximum 3 hónapig tároljuk, azután értékesítjük, vagy ha ez nem lehetséges, mert javíthatatlan, akkor hulladékhasznosításra átadjuk. Amikor a javítás elkészült, akkor telefonon vagy SMS-ben értesítjük, kivétel, ha megbeszéltünk a javításra határidőt. Az elkészüléstől számított 8 napig ingyenesen tároljuk a készülékeket, majd tárolási díjat számítunk fel, amelynek összege a készülék értékétől függően 50-100.-Ft/nap.

LCD és Led televízió tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 9000.-Ft munkadíj, erre jön az alkatrész ára. LCD monitor tápegység, alaplap és egyéb elektronika javítása:  4000 – 7000.-Ft  munkadíj, erre jön az alkatrész ára. Led háttérvilágítás javítások teljes ára munkadíj+ alkatrész, (irányárak) méret szerint: ( nincs fény, világos vagy kék foltok a képen, túl kék a kép, stb)

 • 32″    10000.-Ft-tól –  18000.-Ft-ig.
 • 40″    15000.-FT-tól –  25000.-Ft-ig.
 • 42″     18000.-Ft-tól – 30000.-Ft-ig
 • 47″     20000.-Ft-tól – 35000.-Ft-ig.
 • 50″    25000.-Ft-tól – 45000.-Ft-ig.

A javítási árak alsó értéke csak a hibás ledek cseréjére vonatkozik. 1-2 munkanap. Minden led cseréje esetén a közép érték. 1-2 munkanap. Az összes led csík cseréje esetén a felső érték az irányadó. Ez a javítás néhány naptól 1 hónapig terjedhet. A megrendelő igénye szerint is!
A leesett prizmák visszaragasztása, illetve az összes prizma újraragasztása a  minimál árak alatt van. ( világos foltok a képen) Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! ( speciális alkatrészek. stb.)
Tisztelt érdeklődők! Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk.
Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.
 Az alkatrész piacon történt jelentős drágulás miatt, az alábbi árak nem tartalmazzák az alkatrészek árát!

 • CD, DVD lejátszó és magnó deck: 1500 – 3000.- 
 • Video, DVD felvevő és Hi-Fi:  2000 – 3000.-
 • Magnó (1 kazettás):  2000.-tól
 • Magnó (2 kazettás):  3000.-tól
 • Lemezjátszó :  2000 – 5000.- 
 • Azonnali szállítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Felhívtam a mestert, ő javasolta a legegyszerűbb megoldást. Ő javasolta a probléma megoldásának legegyszerűbb módját. Vagy kicserélni az egész alaplapot 10000 r-ért, vagy külön digitális tunert venni 1000 r-ért, ami meg is történt. Vagy ellenőrizze a TV a rendes szobában antenna (mester feltételezett sérülés a kábel). Végül is valójában csak egy sérült kábeles kültéri antenna volt. És vásárolt egy digitális tuner és beltéri antenna visszatért M Video ellenőrzések. A szerelő a legegyszerűbb megoldást ajánlotta a problémára anélkül, hogy pénzt venne el. Bár jöhetne és elvihetne "úgymond" néhány ezer rubelt a diagnosztikára. Kiderült, hogy még mindig vannak tisztességes, becsületes, és ami a legfontosabb, profi mesteremberek, !!!!!. Köszönöm szépen ezt a szakembert.

Általában, (bár ezt könnyű cipelni) a LED Tv készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez nem mindig lehetséges. A LED tv készülék szervizbe való be és haza szállítást is megoldjuk Ön helyett. Mind a kiszállást, mind pedig a javítást próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Elveszett vagy tönkrement LCD TV távirányítót, utánagyártott vagy eredetit rövid határidővel beszerezzük Önnek. LED Televízió szakszervizünk a viharkárok következtében meghibásodott televíziókészülékek javítását is vállalja, és a biztosítók által kért igazolásokat kiadjuk.
 • Azonnali szállítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A FILIPS 42PFL7108S/60 típusú televízió alaplapjának javítása. Eddig elégedett vagyok a munka minőségével (csak 1 nap telt el a szállítás óta). A szerelő szakképzett, felelősségteljes, szorgalmas, pontos és udvarias. A munkát pontosan, a megadott idő alatt végezték el. Ajánlom a munkáját a TV hibaelhárításakor.

Gyula U.
Gyula U. 4400 Nyíregyháza Online
Ha a tv javításra kerül a sor, akkor jó hírrel szolgálunk Önnek! Tv szerelő hívása esetén mi az Ön rendelkezésére állunk. Bármely munkanapon a tévészerelő az Ön rendelkezésére áll. Jelentősen meggyorsíthatja a tv javítást, ha tudja, hogy milyen típusú tévével rendelkezik, ha nem tudja, akkor az alábbi felsorolással valamint ismertetéssel könnyedén azonosíthatja a televízió típusát: SMART televízió, LED televízió. LCD televízió, OLED televízió, Plazma televízió, Kivetítő projektor.
 • Azonnali szállítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Szép kivitelezés! Eljött hozzám. Nagyon óvatosan és gyorsan kicserélte a sérült alkatrészt. Bónuszként egy kis karbantartást végzett a TV többi részén, és ajánlásokat adott a jövőbeli használatra. Kategorikusan ajánlom a technikust!

Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online
A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
 • Azonnali szállítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ő tényleg nagyszerű szakember a maga területén. Azonnal azonosította a problémát, kicsavarta és elszállította a törött alkatrészt javításra, másnap pedig elhozta és beszerelte a már megjavított alkatrészt. Minden működik, ajánlom őt. Mindig öröm vásárolni - köszönöm!

András S.
András S. 4405 Nyíregyháza Online
TV szerelő közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik TV szerelés területén. Hibabejelentést és TV szerelést a hét minden napján, akár hétvégén is vállalok. A kapcsolatfelvételt követően akár aznapi kiszállással dolgozok. A legtöbb hibát a lehetőség szerint a helyszínen javítok, de ez nem minden esetben lehetséges. Ha a helyszíni javítás nem lehetséges, akkor a TV készülék szervízbe szállítását, rövid határidővel történő javítását és haza szállítást is vállalom. Televízió, LCD TV, LED TV, Plazma TV és Smart TV helyszíni javítása, garanciával!
 • Azonnali szállítás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Ha Önt megszólította ez a szakember, vagy őt választotta, akkor 100%-ig biztos lehet benne, hogy a tévéje jó kezekben van! Ez az ember érti a dolgát! Minden gyorsan, tisztán, kiváló minőségben és pillanatok alatt! A tévém 20 perc alatt visszanyerte második életét!

Tom Denes
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító azonnali szállítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Azonnali szállítás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán az azonnali szállítás átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Tatabányán az azonnali szállítás szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Tatabányán?

Jelenleg 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AZONNALI SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót hívnod akkor, ha erre van szükséged: azonnali szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító az azonnali szállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha teherszállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas