Költöztetés pakolással szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 teherszállító közül! Korrekt költöztetés pakolással árak: 2100-3900 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 teherszállító most online

Lórand

Lórand

Szállítás 0-24

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a költöztetés pakolással Tatabányán?

2100 - 3900 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

 • Költöztetés pakolással

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindent gyorsan és hatékonyan csinált, tényleg ismeri a tévéit! 💪🏻👏🏻 köszönöm

Light Eky
2 éve
Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
 • Költöztetés pakolással

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ez a technikus egy igazi telepata. Úgy tűnik, hogy mikrochipekkel és táblákkal kommunikál az űrön keresztül)). A problémát gyakorlatilag lehetetlen volt megoldani, mivel a nehézség az volt, hogy a probléma ott van, aztán meg nincs. Ennek megfelelően nem világos, hogyan lehet diagnosztizálni. Őszintén szólva, már nem hittem benne. Ez persze időbe telt. De megtette! Minden úgy működik, ahogy a boltban volt.

Sony, Akai, Panasonic, JVC, Daewo, ITT, Philips, Orion, Yamaha, LG, Goldstar, Samsung, Grundig, Blaupunkt, Hyunday, Vestel, Beko, Sanyo, Normende, Thomson, Aiwa, Yamaha, Kenwood, Denon, NAD, Technics, Saba, Dimarson, Pioneer, Videoton, Orion, Funai, Audioton, Teac, Onkyo, Harman Kardon, Marantz, Siemens stb...
 • Költöztetés pakolással

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A munkát 2 óra alatt elvégeztük. Azonnal nyilvánvaló, hogy ez a szakember profi. Minden szerszámmal rendelkezik (a forrasztópácstól kezdve a mindenféle formájú és méretű LED-ekig). Minden nagyon minőségileg történt, nagyon elégedett voltam. Mindenképpen újra igénybe fogom venni!

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Ha helyszínen nem javítható a készülék akkor átvételi elismervény ellenében beszállítjuk a szakszervizbe és a javításról rövid időn belül tájékoztatjuk.
 • Költöztetés pakolással

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Ez a harmadik alkalom, hogy látom őt. Mindig elsőrangú. A tévém kiégett és a háttérvilágítás a philipsemben. A helyi szervizközpontban csak egy hónapot várhattam a Kínából érkező pótalkatrészekre. Szakembert kértem, aki megérkezett és mindössze 2 óra alatt megjavította a problémát. Nagyon ajánlom őt. Egy tökéletes szakember!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

 • Költöztetés pakolással

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyszerű! Minőségi munka! Azt tanácsolja és ajánlom. jön vissza, mint és amikor szükséges)

Ha a tv javításra kerül a sor, akkor jó hírrel szolgálunk Önnek! Tv szerelő hívása esetén mi az Ön rendelkezésére állunk. Bármely munkanapon a tévészerelő az Ön rendelkezésére áll. Jelentősen meggyorsíthatja a tv javítást, ha tudja, hogy milyen típusú tévével rendelkezik, ha nem tudja, akkor az alábbi felsorolással valamint ismertetéssel könnyedén azonosíthatja a televízió típusát: SMART televízió, LED televízió. LCD televízió, OLED televízió, Plazma televízió, Kivetítő projektor.
 • Költöztetés pakolással

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden gyorsan, szinte 24 óra alatt, és minőségileg: a mester maga talált egy ritka alkatrészt, amely nélkül a javítás nem lett volna lehetséges a mátrix teljes cseréje nélkül. Egy engedélyezett központban ez többszörösébe került volna, mivel az egészet nem érte volna meg kicserélni. Azt is szeretném megjegyezni, hogy a technikus az időbeosztásomnak megfelelően kezeli az időt, különben a délutánt vagy a szabadnapot kellett volna kivennem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító költöztetés pakolással közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Költöztetés pakolással: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a költöztetés pakolással átlagára 2100 - 3900 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Tatabányán a költöztetés pakolással szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Tatabányán?

Most 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÖLTÖZTETÉS PAKOLÁSSAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható teherszállítót keresned amennyiben a következőre van szükséged: költöztetés pakolással.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a költöztetés pakolással mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: teherszállító?

Ha profi teherszállító segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A költöztetés pakolással és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas