Túlméretes áru szállítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 teherszállító közül! Korrekt túlméretes áru szállítás árak — 2000-3800 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 teherszállító most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a túlméretes áru szállítás Tatabányán?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

 • Túlméretes áru szállítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Néhány rajtam kívül álló körülmény miatt az ügyet nem lehetett lezárni, de mindent megtett, hogy a lehető leghasznosabbá tegye.

György P.
György P. 3141 Salgótarján Online

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

 • Túlméretes áru szállítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett voltam a szakember által nyújtott szolgáltatás minőségével. Megértette a problémát, és gyorsan megoldotta. Ajánlom

Az okos tévék javítási árait érdemes külön venni, mert itt nem csak a led hibák a népszerűek, hanem a szoftver hibák is. Általánosságban elmondható, hogy a smart szoftverrel 3-4 év használat után jelentkeznek problámák és használhatatlan lesz. Így érdekes lehet a szoftver hibák javítási árai is ami szintén 8.000 Ft – tól indul és a tv típusától függően elég változékony nagyságrendet mutat. Szoftver hibád van akkor is általában, ha bekapcsolás után újraindul a Samsung smart tévé. Ennek a javításnak az áráról is emailben célszerű érdeklődni, ha pontosan akarsz tudni, de kb. 8000Ft és 20.000 Ft között szokott lenni. ( csak irányár!!! )
 • Túlméretes áru szállítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Köszönet a szakértőnek egy régi TV újraélesztéséért. A szakértő azonnal reagált, és néhány órával a feladat kiadása után érkezett. A diagnózis távolról készült, ezért minden szükséges alkatrész nála volt. Egy kis varázslat, és a tévé újra működött. A javítás árában a látogatás előtt állapodtak meg, és ez a szakember külön hangsúlyozta, hogy az végleges. Röviden, nagyon elégedett vagyok. Ajánlom azt a személyt, aki a munkát végzi.

Olcsó tv javítás a minőség megőrzésével. Minőségi tv javítás, de mégis törekszünk arra, hogy az egyik legolcsóbb, de az egyik legjobb tv szerviz is legyünk! Ha valahol azt olvasod, hogy a javítás pl: 8eFt-tól indul, akkor az nem azt jelenti, hogy minden esetben 8eFt! Több ezer típus létezik és mindegyiknek más az ára. Egy hibajelenség viszont több hibára is utalhat. Ezért várd meg, hogy átvizsgálják a tévét és utána kapsz pontos árat!
 • Túlméretes áru szállítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Első alkalommal veszem igénybe a Qjob szolgáltatásait. És, örülök, hogy mindenhez értek! Először is, kicsit feszült voltam, amikor a technikus elvette az alaplapomat a tévéből javításra, vettem tőle egy nyugtát)). De kevesebb mint 24 órával később ez a szakember felhívott, és azt mondta, hogy minden készen áll. Este munka után már a kedvenc sorozatomat nézem! Köszönöm a szakértőnek, a szakmaiságát!!!

Alábbi típusok javítását vállalom: Samsung, Sony, LG, Orion, JVC, Toshiba, Panasonic, Hyundai, Philips, Hitachi, Technika, Daewoo, Techwood, Blaupunkt, Vestel, Alien, Thomson, Akai, Videoton, ITT, Grundig, Funai, Schneider, Beko, Finlux, Goodmans, Goldstar, Nokia, Profilo, Sanyo, Sharp, Teletech, Waltham
 • Túlméretes áru szállítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindenképpen ajánlom a szakembert! Csodálatos, pozitív, barátságos és profi. A munka ésszerű árai. Pontos. Operatív. Munkájára 1 év garanciát vállal.

Minden TV-modellt megjavítok. Több mint 10 éves tapasztalatom során nem maradt olyan modell, amellyel ne találkoztam volna. 

Sürgős javításokat végzek minden típusú TV készüléknél, még aznap, 1 út alatt, minden területen. Sok pótalkatrész van nálam. Megspórolom az Ön és az Ön idejét, mert senki sem jár jól az ismételt utazásokkal. 

A berendezések ingyenes kiszállítása a városban, és kisebb javítások esetén az Ön jelenlétében történik, és biztos lehet benne, hogy a szakszerűség és a gondoskodó hozzáállás. 

Fizetés munka után. A javítás költségét a felmérés után telefonon és levelezéssel lehet meghatározni, azonnal válaszolok. A költségnövekedés nem okozott váratlan meglepetést. 

Közvetítők nélkül dolgozom! Az elvégzett munkára 3 évig adok becsületes garanciát. Bízom az alkatrészek megbízhatóságában és tartósságában, csak minőségi alkatrészek. 

A város környékén dolgozom, és az Mkad-tól akár 30 km-re is elmegyek. 
Számomra nincs lehetetlen munka, és a kritikák megerősítik ezt. 

Ingyenes konzultáció és hívás a szolgáltatás áráról a szolgáltatás megvalósítása előtt. 
Gyorsan és megfelelő időben eljön hozzád, és megoldja a problémát. 

Hívjon most, és megpróbálom megoldani a problémáit.

TV-k javítása: Samsung, LG, Panasonic, Sony, Sharp, Toshiba, Pioneer, Hitachi, Philips, Thomson, Grundig, Loewe, Bbk, Tcl, Mystery, Haier, Xiaomi.

Távolítson el minden hibát: 

Nem jelenik meg, Nem kapcsol be, Nincs hang, Nincs jel, Nem látja a készüléket, nem vált csatornát, villogó képernyő, Képernyő kialszik, Csökken a fényerő, a kép kétszeres, villog, villog, villog, meghibásodott tápegység, Nincs képszín, Nincs kép. 

Több mint 1250 teljesített megrendelés;

Ingyenes konzultáció és költségbecslés;

A szerződés szerinti becsületes garancia az elvégzett munkára;

Minden kisebb javítás és a kezelés napján végzett munka;

Nincs előleg és nincs felár a munka befejezése után.

 • Túlméretes áru szállítás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kép eltűnt, de a hang még mindig LG 32! Elkezdte megérteni, hívott, mint kiderült, csaló cég, megérkezett, háttérvilágítás elítélt, különösen hírek nekem nem volt, azt mondják, a helyszínen nem lehet csinálni, meg kell venni a szervizközpontba, visszautasítottam. Aztán eszembe jutott, hogy van egy alkalmazás, és elvégezte a munkát, az ár körülbelül megértette, hogy ki, először válaszolt a szakértő, azonnal ment a témába, válás nélkül - diagnózis, összefoglaló, ár. Aztán volt egy sor javaslat, de én érzem a tisztességes embereket, akik értik a dolgukat, és nem a nyelvet. Minden úgy jött ki, hogy jött, gyorsan megjavította, és szívvel-lélekkel elbeszélgettünk! Ajánlani tudom őt, mint szakembert, szakmabeli és nem utolsó sorban azért, mert tisztességes!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító túlméretes áru szállítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Túlméretes áru szállítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a túlméretes áru szállítás átlagos díja 2000 - 3800 Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan választhatunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Tatabányán?

Ebben a pillanatban 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÚLMÉRETES ÁRU SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót hívnod ha erre van szükséged: túlméretes áru szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a túlméretes áru szállítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: teherszállító?

Ha profi teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A túlméretes áru szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas