Túlsúlyos áru fuvarozás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 fuvarozó közül! Korrekt túlsúlyos áru fuvarozás árak — 2600-4800 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fuvarozó most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a túlsúlyos áru fuvarozás Tatabányán?

2600 - 4800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű! Minden működik. Kedves fiatalember. Nagyszerű ár-érték arány! Mindenképpen ajánlom!

Jumbo Auto
egy éve

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a hatékonyságát, a munkája minősége kiváló és gyors volt. Tudom ajánlani!

Tamás M.
Tamás M. 3141 Salgótarján Online

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű munkás! Azonnal azonosította a problémát és kijavította! Ajánlom!

Zoltan Bagi
egy éve
Márka függetlenül 30 éves gyakorlattal vállaljuk TV készülékek és egyéb híradástechnikai berendezések szakszerű javítását. A TV szervizben tudjuk vállalni 4K 3D LED, LCD, PLAZMA, PROJEKTOROS TV, KAMERA, VIDEO, HIFI készülékek javítását. Ha túl nehéz vagy nagy a javítandó készüléke és nem tudja az ügyfél megoldani annak szállítását akkor egy előre egyeztetett időpontban díjmentesen szállítjuk!
 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Adott egy megbízást, 2 perc múlva beszéltem a szakemberrel, és újabb másfél óra múlva megnéztem a megjavított tévét. A javítás előtt megállapított ár végleges maradt. Sem a sürgősség, sem a diagnosztika esetében nem történt felár-túlfizetés. A készülék udvarias, gyors és kompetens volt. Mindenképpen ajánlom bárkinek.

TV szervizünk alapvető célja lakossági és közületi ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelőink kéréseihez . Törekszünk a jó ügyfélkapcsolatra erre jó visszajelzés a sok ajánlás és visszatérő megelégedett régi ügyfelek egyre bővülő köre. Budapesten illetve vonzáskörzetében javítunk mindenféle híradástechnikai és szórakoztató elektronikai készüléket. Ha a helyszínen nem javítható, akkor átvételi elismervény kitöltése után beszállítjuk a szervizbe ahol rövid határidővel javítjuk a berendezést és a vállalt határidőre hazaszállítjuk.
 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyon jól ment. Csalókkal találkozott, akikről írt. A szakértő megtette, amit kellett. Gyorsan reagált és időben érkezett. A plazma működik. Nagyon szépen köszönöm neki. Nagyon kevés hozzá hasonló szakember van. Nem kétséges, hogy a szakértővel kapcsolatba lehet lépni, és nem kétséges, hogy mindent el fognak végezni.

Led csere és háttérvilágítás javítás áraink a következőek: ( egyes led sorok között jelentős különbségek vannak költségben, ezért tól – ig irányárakat adok meg ). Ha valamilyen márkás tévéről van szó pl: Lg vagy Samsung akkor valamivel magasabb az ár! Led tv javítás árak: 32″ led tv javítás ár kb. 8.000 Ft – 16.500 Ft között. 39″ ledes tévék szervizelése kb. 8.000 Ft – 19.500 Ft – ig. 40″ led tv szerelő költség kb. 8.000 Ft – 23.500 Ft. 42″ led televízió háttérvilágítás javítás kb. 8.000 Ft – 27.500 Ft között. 47″ mérettől nagy eltérések vannak. Érdemes emailben elküldeni a hibát és a model számot vagy behozni a tévét és akkor pontosan meg tudom mondani érdemes e javítani és mennyibe fog a led javítás kerülni.
 • Túlsúlyos áru fuvarozás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsan és hatékonyan javítottak otthon, a szerződéses ár a ténylegesen elvégzett munkára nem változott. A munka összetett és veszélyes, más mesteremberek nem végeznek ilyen munkát otthon. Ezt az előadót lelkiismeretesnek és becsületesnek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó túlsúlyos áru fuvarozás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Túlsúlyos áru fuvarozás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a túlsúlyos áru fuvarozás átlagos díja 2600 - 4800 Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fuvarozók - mi alapján válasszunk Tatabányán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fuvarozót Tatabányán?

Jelenleg 5 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÚLSÚLYOS ÁRU FUVAROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fuvarozó?

Egy fuvarozó ezzel a munkával bízható meg: túlsúlyos áru fuvarozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fuvarozó segítségét?

Egy profi fuvarozó a túlsúlyos áru fuvarozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha fuvarozót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas