Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 32300-60600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 könyvelő most online

Edit B.

Edit B.

Kedvezményt adok

Mária J.

Mária J.

Tapasztalt vagyok

Brigitta F.

Brigitta F.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Tatabányán?

32300 - 60600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Üdvözlöm Önt. Tóth Emese vagyok, 1991-óta a könyvelő szakmában. 1995-től egyéni vállalkozóként dolgozom. Ügyfélköröm változatos gazdasági tevékenységben és méreteiben is. Adószámos magánszemélytől a társaságokig, építőipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységek és non-profit társaságok mind megtalálhatóak. Lehetőség van hagyományos papír alapú adatszolgáltatásra, személyes találkozásra, valamint online kapcsolattartásra is. Amelyik az ügyfélnek megfelelő. Cégéhez igazított árak, rejtett és plusz költségek nélkül, havi átalánydíjban meghatározva. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű ügyviteli szolgáltatás, amely magába foglalja a könyvelést, bevallások elkészítését, bérszámfejtést, záró bevallások, mérlegek elkészítése, konzultáció, tanácsadás. Külön díj ellenében adatszolgáltatás banki hitel ügyintézésnél vagy pályázatok elkészítésénél.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Mindig rendelkezésre állnak, mindig türelmesek, hiába kérdezem ugyanazt ezerszer... pontosak és megbízhatóak, értik a szakmát. Fenntartások nélkül hagyatkozom rájuk.

Vanessza
2 éve

Főállású egyéni vállalkozó vagyok, itthonról dolgozom. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k könyvelését, bérszámfejtését, minden adózási formában. Keressenek bizalommal!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyál csontos József 85

Martha
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelőként és adótanácsadóként vállalom gazdasági társaságok, civil szervezetek és egyéni vállalkozások (KATA, normál vagy átalányadós) könyvelését. Online vagy személyes kapcsolattartással is.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Super Patient & Professional 🤝

Zsolt
2 éve

Vállaljuk egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok teljes körű könyvelését és hatóságok előtti képviseletét. Ha biztonságban szeretné tudni vállalkozása könyvelését, keressen minket bizalommal. Nem tudja elérni könyvelőjét? Ez nálunk nem fordulhat elő. Kora reggel, este, hétvégén, ünnepnapokon bármikor rendelkezésére állunk. A mérsékelt és korrekt árak mellett alapvető filozófiánk az ügyfélcentrikusság.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Mindig nehéz feladat egy vállalkozó számára, hogy a sok könyvelő közül a legmegfelelőbbet megtalálja. A Varga Könyvelőiroda vezetője maximálisan precíz, alapos és mindezt elfogadható áron teszi. Összegezve egy tapasztalt, szakmailag képzett könyvelő Budapesten, aki akár házhoz is megy a könyvelési anyagért.

Máté
2 éve

Több mint 30 éves múlttal több mint 500.000 órányi szakmai tapasztalattal rendelkező gazdasági szakemberek dolgoznak együtt azzal a céllal, hogy a könyvelés és az adóztatás minden fortélyát a kezünkben tartva az ügyfeleink igényeihez legjobban igazodó szolgáltatásokat kínáljuk. A szakmai hozzáértésen kívül kollégáink a rátermettségükkel különleges előnyöket biztosítanak partnereink és ügyfeleink részére. A mi megbízónk az ügyfél, aki arra kér fel bennünket, hogy a számára legelőnyösebb módozatokat keressük meg. Mi, a vállalata, családja, és a saját érdekeit képviseljük megbízása alapján. Minden esetben személyre szabott ajánlatot és könyvelést készítünk. Folyamatosan kutatjuk a piacon felmerülő új igényeket, ennek következtében rendszeresen bővítjük szolgáltatási portfóliónkat. Nem riadunk meg az új dolgoktól és merünk kitűnni a könyvelő cégek közül, mert hiszünk abban, hogy ha csinálunk valamit, akkor azt csak a legmagasabb minőségben érdemes!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Alapvetően meg vagyok elégedve a Nueva-val. Minden kérdésemre segítőkészen gyorsan válaszolnak, a teendőkről pedig mindig időben tájékoztatnak. Csak így tovább!

Dancs
2 éve

Tevékenységünket 2004-ben kezdtük, önálló gazdasági társaság formájában végzünk számviteli szolgáltatást (könyvelést, bérszámfejtést, bevallások készítését). Jelenleg közel 40 belföldi tulajdonosi hátterű mikro- és kisvállalkozásnak nyújtunk ügyviteli szolgáltatást, könyvelést. Ügyfeleink között magyar gazdasági vállalkozások mellett egyéni vállalkozók, alapítványok, társasházak is megtalálhatók. Ha új cég alapítását tervezik, segítségére tudunk lenni a kezdeti lépésektől. Számviteli, könyvelői szolgáltatásunk magában foglalja a klasszikus könyvelői feladatokat: könyvelés, bérszámfejtés, bevallás-készítés, hatóságok előtti képviselet. Az ügyfeleink körében valamely társaság könyvvizsgálatra kötelezett, vagy egyéb ok miatt válik szükségessé a könyvvizsgálat, ajánlunk könyvvizsgálókat. Nagy tapasztalattal és figyelemmel, gyors, pontos, megbízható munkát végeznek. Könyvelési anyagot személyesen tudják eljuttatni hozzánk, irodánk Szegeden a József Attila sugárúton található. Kapcsolattartásunk alapja az email, melyet a napi kapcsolattartáson kívül a cég kötelezettségeit rögzítő havi értesítések esetén is minden esetben használunk. Számviteli és bérszámfejtő programunk minden listája menthető xls, pdf formátumban egyaránt. Törekszünk a több lábon állásra, mely a főtevékenységen kívül tartalmaz egyéb szolgáltatást is. A szolgáltatással, szolgáltatásokkal kapcsolatosan már rendelkezünk egy stabil ügyfélkörrel, de törekszünk tevékenységünket erősítve a már kialakult vagy leendő ügyfélkörnek ajánlani szolgáltatásunkat, így próbálva minél nagyobb piaci részesedést elérni a könyvviteli szolgáltatás területén.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Több éve dolgozunk együtt, nagyon felkészült jó tanácsokkal lát el. Csak ajánlani tudom.

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Tatabányán

Kérdések és válaszok