Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 7000-13100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 adótanácsadó most online

Évi W.

Évi W.

Kedvezményt adok

Xénia P.

Xénia P.

Tapasztalt vagyok

Andrea C.

Andrea C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Tatabányán?

7000 - 13100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Precízen, korrekt áron vállaljuk társas, EVA-s és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, cégalapítását, bérszámfejtést, adó-, tb-ügyintézését, képviseletét.

 • Kriptovaluta adózás

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

excellent experience.high quality advice and services at affordable prices.

István
2 éve

Üdvözlöm! A NIKA Online Kft.-t 2018-ban alapítottam egyszemélyes társaságként. Vállalkozóként 2001. óta végzek könyvelési szolgáltatást, bérszámfejtést. 10 éven felüli gazdasági vezetői, valamint 15 éves belső ellenőrzési vezetői gyakorlattal rendelkezem. Végzettségem okleveles közgazdász (vállalkozásfejlesztési szak, üzleti tanácsadás szakirány), üzemgazdász, valamint vállalkozási szakirányon regisztrált mérlegképes könyvelő és regisztrált belső ellenőr. A kötelező továbbképzéseket folyamatosan teljesítem. Német alapfokú nyelvvizsgával és közigazgatási szakvizsgával is rendelkezem. Jelenleg okleveles könyvvizsgálói képzésre járok, melynek része az IFRS nemzetközi számvitel könyvvizsgálata is. Célom az automatizált számlafeldolgozással, online dokumentumkezeléssel a vállalkozások folyamatainak újradefiniálásával a vezetők szemléletfejlesztése, valamint részükre valós idejű információszolgáltatás. Váltsa ki adminisztratív tevékenységeinek egy részét szolgáltatásainkkal!

 • Kriptovaluta adózás

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Másfél éve könyvelnek nekünk. Nagyon jó, hogy szinte mindent el tudunk online intézni és gyorsan reagálnak, ha kérdésünk vagy kérésünk van.

Barnabás
2 éve

Zuglói könyvelőiroda sok éves és szerteágazó szakmai tapasztalattal. Könyvelői, bérszámfejtői és könyvvizsgálati feladatokat egyaránt vállalunk.

 • Kriptovaluta adózás

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Csak jókat tudok mondani, pontos, gyors, korrekt és megbízható. Pont, amilyen egy könyvelőirodának lennie kell.

Enikő
2 éve

Társaságunk 2009-ben alakult, jelenleg 67 vállalkozás részére biztosítunk komplex pénzügyi-számviteli szolgáltatást.

 • Kriptovaluta adózás

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden segítséget megkapok tőlük amire szükségem van, és ez a legfontosabb.

Emma
2 éve

Innovatív Nagyvállalati megoldások kis - és középvállalkozásoknak is. A Next Accounting ügyfélközpontú könyvelő csapata széleskörű számviteli szolgáltatás nyújtásra és üzletviteli tanácsadásra szakosodott. Cégünk tagjai több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek gyártó, kis- és nagykereskedelmi, szolgáltatóipari, állami cégek, alapítványok valamint egyéni vállalkozók teljes körű könyvvitelében - bérszámfejtésében - üzletviteli projektjeinek kivitelézésében. Cégünk felelősség biztosítással rendelkezik, így nem csak szakmai, hanem 100% anyagi felelősséget is vállal az elvégzett munkáért.

 • Kriptovaluta adózás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Én nem tapasztaltam amit az előttem szóló írt, korrekt cég, mindig elérem őket, nagyon segítőkészek. A bonyolultabb dolgokban is a megoldást keresik, nem a hibát.

Zoltán
2 éve

1993 óta könyveléssel foglalkozom, rá 3 évre a mérlegképes könyvelői végzettséget is megszereztem, 2003-tól pedig regisztrációval is rendelkezek. Hamar megtanultam, hogy e foglalkozás alapja a megbízhatóság, így ügyfeleimmel kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló kapcsolatra törekszem. Fontosnak tartom a gyorsaságot, de sosem a precizitás árán! Mindig a lehető legprofibb szolgáltatásokat akarom ügyfeleim számára nyújtani. A kapcsolattartás köztünk folyamatos, és bármilyen sürgős esetben is, minden nap minden órájában elérhető vagyok, hogy segíthessek. Ügyfeleimet szívesebben tekintem inkább partnereimként, két okból is. Egyrészt, senkit sem kezelek úgy, mint egy szimpla "munka, amit el kell végezni". Mindenki, akivel dolgozok, azzal szeretek is dolgozni, és mindenkit emberként kezelek, mindenkire emberként tekintek. Illetve, természetesen, azért dolgozok, hogy ők könnyebben sikerre juthassanak, és ehhez minden segítséget próbálok megadni. Ez volna az ajánlatom! Megbízható, gyors, profi munka, folytonos támogatás, alaposság, felkészültség! Keressen bizalommal!

 • Kriptovaluta adózás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves és figyelmes fogadtatás és nem utolsó sorban szakszerűen, időre elvégzett könyvelés. Csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az ikea bútor összeszerelés átlagára 1900 - 3600 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Tatabányán az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Tatabányán?

Jelenleg 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea bútor összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az IKEA bútor összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas