Reklám fotózás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 fényképész közül! Korrekt reklám fotózás árak: 51000-95600 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképész most online

Gábor G.

Gábor G.

Tudok segíteni.

János W.

János W.

Közeli megoldás.

Dóra H.

Dóra H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a reklám fotózás Tatabányán?

13600 - 25500 Ft/csomag

Átlagos árak 2023. január 04-tól

A legjobb kőművesek Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Reklám fotózás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Korektni I prijatni

Nándor
egy éve

 • Reklám fotózás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Hitra in kvalitetna usluga.

Gábor
egy éve

 • Reklám fotózás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Super studio, odporucam

Mátyás
egy éve

 • Reklám fotózás

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csilla végtelenül türelmes és kedves! A helyszín csodás, kreatív, jó képek készülnek, nagyon szuper kellékei, berendezései vannak. ;)

Monika
egy éve

 • Reklám fotózás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Birgit hat professionelle Bilder für meine Homepage gemacht und dazu auch noch die perfekte Location organisiert. Ich bin sehr zufrieden mit dem Ergebnis und kann Birgit nur wärmstens weiterempfehlen!

Barbara
egy éve

 • Reklám fotózás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Több alkalommal „dolgoztunk" már együtt, különféle eseményeken fotózott nálunk Feri, és mindig tökéletes lett a végeredmény! Sőt! Nem is gondoltam volna, hogy tudok/tudunk ilyen fotogének is lenni. Ez is a fotós profizmusát és a kreativ hozzáállását bizonyitja! Ötletes, preciz munka, mindig az előre igért időre meg is kaptuk a fotókat! Csak ajánlani tudom! És itt is megköszönném mégegyszer a sok élményt, amit megörökitettél nekünk!

Katalin
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész reklám fotózás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Táblás kerítés építés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a táblás kerítés építés átlagára 7400 - 14000 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Tatabányán a táblás kerítés építés szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Tatabányán?

Jelenleg 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÁBLÁS KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok kőművest?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kőművest megbíznod akkor, ha erre van szükséged: táblás kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

A jó kőműves részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: kőműves?

Ha profi kőműves segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A táblás kerítés építés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas