Étterem vagy kávézó homlokzati designprojekt készítése

Hozd létre álmaid éttermének vagy kávézódnak a lenyűgöző homlokzatát! Kérj árajánlatot szakembereinktől most!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Étterem belső tér tervezése

Budapest
3 hónapja

Szia! Szeretnék egy helyszíni étterem belső terét megterveztetni. Az elképzelésem egy modern, hangulatos kialakítás, ahol a vendégek kényelmesen érezhetik magukat. Kérlek, hogy számolj a megfelelő világítással, színválasztással és bútorok elhelyezésével. Fontos, hogy a design összhangban legyen a már meglévő arculatommal. A tervezéshez szükségem lenne 3D-s látványtervekre is, hogy könnyebben el tudjam képzelni az eredményt. Kérlek, küldd el a portfóliódat és az árakat!

Étterem kültéri terasz tervezés

Debrecen
3 hónapja

Helló! Most szeretnék egy étterem kültéri teraszának a megtervezéséhez szakembert keresni. A terasz egy barátságos, szabadban eltöltött élményt kell, hogy nyújtson a vendégeknek. Kérlek, figyelj arra, hogy a terasznak könnyen karbantarthatónak kell lennie, és jól kell bírnia az időjárást is. Fontos, hogy legyen benne árnyékolás, kényelmes ülőhelyek és talán néhány zöld növény is. Kérlek, oszd meg velem a tapasztalataidat és a tervezési folyamatot!

Éttermem új arculatának megtervezése

Szeged
3 hónapja

Szia! Az éttermem új arculattervezéséhez keresek egy kreatív szakembert. A célom, hogy friss és vonzó legyen a vendégek számára. Kérlek, hogy készíts el egy új logót, étlapot és belső dekorációs elemeket is. Fontos számomra, hogy az új arculat összhangban legyen a szolgáltatásaimmal és a célcsoportom elvárásaival. Együtt szeretném végigvinni a folyamatot, hogy minden részlet passzoljon. Kérlek, küldd el a korábbi munkáidat, hogy láthassam a stílusodat!

Online étterem menü tervezés

Pécs
3 hónapja

Helló! Online éttermem számára szeretnék egy új menüt tervezni, és te lennél a megfelelő szakember ehhez. Az ötleteim alapján szeretném, ha figyelembe vennéd a trendeket, és olyan ételeket javasolnál, amelyek népszerűek a vendégek körében. A menü legyen változatos, és tartalmazzon vegetáriánus és vegán lehetőségeket is. A tervezés során figyelj a költségvetésre is, mivel szeretnék versenyképes áron maradni. Várom a jelentkezésedet!

Étterem marketing stratégia kidolgozása

Győr
3 hónapja

Szia! Az éttermem népszerűsítéséhez keresek egy marketing szakértőt. Szeretném, ha kidolgoznál egy részletes marketing stratégiát, amely magában foglalja a közösségi média kampányokat, az online hirdetéseket és helyi eseményekhez való csatlakozást is. Fontos, hogy a célközönséget jól be tudd azonosítani, és hatékonyan elérd őket. Szeretnék bemutatkozó anyagokat is, amelyek segítenek a pozicionálásban. Kérlek, osszad meg a referenciáidat és az árazásodat!

Étterem weboldal tervezése

Online munka
3 hónapja

Helló! Szükségem lenne egy jó weboldaltervezőre, aki segít az éttermem online jelenlétének létrehozásában. A weboldalnak modernnek, felhasználóbarátnak kell lennie, és információkat kell tartalmaznia az étteremről, a menüről és a foglalási lehetőségekről is. Fontos, hogy a weboldal mobilbarát legyen, és jól optimalizált a keresőmotorok számára. Kérlek, oszd meg velem a portfóliódat és az eddigi tapasztalataidat a hasonló projekteken!

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Milyen lépéseket kell követni egy étterem tervezésénél?
Az étterem tervezésének első lépése a koncepció meghatározása. Ez magában foglalja a célközönség, a menü, a helyszín és a design stílusának megválasztását. Ezt követi a költségvetés tervezése, ahol figyelembe kell venni a bérleti díjat, az engedélyeket és a berendezés költségeit. Harmadik lépésként fontos a megfelelő helyszín kiválasztása, amely a forgalmas helyeken található. Végül, érdemes belsőépítészt és tervezőt bevonni a helyiség kialakításához, hogy a tér funkcionális és esztétikus legyen.
Melyek a legfontosabb szempontok az étterem belső terének megtervezésénél?
Hogyan válasszam ki a legjobb helyszínt az étterem számára?
Miként lehet a legjobban optimalizálni az étterem menüjét?