Étterem menübordok és táblák tervezése

Készítsd el a tökéletes éttermi menü- és reklámtáblákat! Kérj szakmai tanácsot és árajánlatot még ma!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Éttermünk menüjének megtervezése

Budapest
3 hónapja

Szia! Olyan szakembert keresek, aki segítene megtervezni az éttermünk menüjét. Szeretném, ha figyelembe vennéd a helyi ízeket és a szezonális hozzávalókat. A cél, hogy egy változatos és vonzó menüt állítsunk össze, ami tükrözi az éttermünk stílusát. Fontos, hogy a választék alkalmas legyen vegetáriánus és vegán vendégek számára is. Online munka, tehát a tervezést otthonról is elvégezheted.

Kreatív menütervezés étterem számára

Debrecen
3 hónapja

Helló! Szükségem lenne egy kreatív menütervezőre, aki segít a jövőbeli éttermem menüjének kialakításában. Olyan ételeket keresek, amelyek egyediek és különlegesek, de figyelembe kell venni a költségvetést is. Az étterem különleges fogásokat szolgálna fel, ezért elvárom, hogy tapasztalattal rendelkezz az éttermek menüjének készítésében. Ha lehetséges, kérlek, mutass be referenciákat az előző munkáidból. Online munka lenne, így nyitott vagyok a távoli együttműködésre.

Menüterv kidolgozása új étteremhez

Szeged
3 hónapja

Üdv! Én egy új étterem megnyitására készülök, és szeretném, ha segítenél a menü megtervezésében. Olyan ételekre van szükségem, amelyek kiemelik a helyi specialitásokat, de modern csavart adnak nekik. Elvárom, hogy alaposan ismerd a gastronomy trendeket és a vendégek igényeit. A menünek tartalmaznia kell előételeket, főételeket és desszerteket is. Online munka lenne, tehát bármikor és bárhonnan dolgozhatsz.

Menüfejlesztés a vendéglátóhelyemhez

Pécs
3 hónapja

Szia! Keresek egy menütervezőt, aki segítene nekem a vendéglátóhelyem új menüjének kidolgozásában. Szeretném, ha a menü sokféle ízt és textúrát tartalmazna, valamint ha lehetséges, kérlek, tartsd szem előtt az egészséges étkezési lehetőségeket is. A munka során kérem, hogy folyamatosan tartsuk a kapcsolatot, és osszuk meg egymással az ötleteinket. Online munka, így bármelyik helyszínen dolgozhatsz.

Innovatív menütervezés restaurán számára

Győr
3 hónapja

Helló! Szeretnék kialakítani egy innovatív menüt a restauránomhoz, és ehhez keresek egy tapasztalt szakembert. Az étkezési élmény fokozása érdekében fontos, hogy különleges és ízletes fogásokat készítsünk. Elvárom tőled, hogy legyenek ötleteid a különleges diétákra is, mint például gluténmentes vagy laktózmentes ételek. Online munka lenne, tehát a munka helye rugalmas.

Menü tervezési projekt

Online munka
3 hónapja

Szia! Egy új menütervezési projekthez keresek szakembert, aki segítene az ételek és italok kiválasztásában. A projekt célja egy új, modern éttermünk menüjének megalkotása, amely a helyi és nemzetközi konyha elemeit ötvözi. Kérlek, ha van tapasztalatod a menük kidolgozásában, ossz meg velem referenciákat. Fontos, hogy a menü változatos legyen és vonzó a vendégek számára. Online munka, tehát szabadon választhatod meg a munka helyszínét.

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Mi a Menütervezés éttermeknek legfontosabb lépései?
A Menütervezés éttermeknek több fontos lépésből áll. Először is, érdemes meghatározni a célközönséget, hogy tudjuk, kiket szeretnénk megszólítani. Ezután fontos, hogy átgondoljuk a helyszínt és az étterem stílusát, mert ezek hatással vannak a választott ételek típusára. A következő lépés az alapanyagok beszerzése, itt fontos figyelni a minőségre és a helyi termelők támogatására. Végül, de nem utolsó sorban, a menü árképzése is kulcsfontosságú, hogy a vendégek számára vonzó áron kínáljuk az ételeket, miközben biztosítjuk az étterem fenntarthatóságát.
Hogyan lehet egy étterem menüjét fenntarthatóbbá tenni?
Milyen trendek figyelhetők meg a menütervezésben az éttermeknél?
Mik a leggyakoribb hibák a menütervezés során?