Menütervezés "farm-asztal" koncepcióval rendelkező helyek számára

Készítsd el álmaid éttermének menüjét a "farm-to-table" koncepcióval! Lépj kapcsolatba szakértőinkkel és kérj személyre szabott ajánlatot még ma!

Ne keresgélj és telefonálgass!

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Mennyibe kerül?

Ismertesd röviden a feladatot, mi pedig elküldjük azt a megfelelő szakembereknek, akik ajánlatot fognak tenni rá

Árak megismerése

Szakemberek értékelésekkel

Beszélj a szakemberekkel, hasonlítsd össze az értékeléseiket és tapasztalukat, majd válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Valódi értékelések

Mindez ingyen

Kérj árajánlatot szakemberektől

Nézd meg, mások mit rendelnek a Qjob-on

Új étterem menü fejlesztése

Budapest
3 hónapja

Szia! Szeretném, ha segítenél nekem a új étterem menü fejlesztésében. Arra keresek egy szakembert, aki tapasztalattal rendelkezik az ételek és italok összeállításában. A feladatod az lenne, hogy hozz létre egy változatos, ízletes és a vendégek igényeit figyelembe vevő menüt. Kérlek, tartsd szem előtt az egészséges táplálkozási irányelveket és a szezonalitást. Online munka is lehetséges, de a személyes találkozókat is preferálom, ha szükséges. Fontos, hogy kreatív ötleteid legyenek, és figyelj a költségkeretünkre is.

Menü újragondolása

Debrecen
3 hónapja

Kedves szakértő! Egy Debrecenben működő étterem menüjét szeretném frissíteni, és ehhez keresek egy kreatív gasztronómiai szakembert. Az új menünek tükröznie kell a helyi ízeket, és figyelembe kell vennie a vendégkör igényeit. Arra kérlek, hogy készíts el egy javaslatot, amely tartalmazza az ételek árát, a hozzávalókat és a tálalási javaslatot. Online munka is lehetséges, de szívesen találkoznék veled, hogy átbeszéljük az ötleteidet.

Tematikus étterem menü készítése

Szeged
3 hónapja

Helló! Szeretnék egy tematikus étterem menüt készíttetni, és ehhez keresek egy szakértőt. A téma a nemzetközi konyhák ötvözése lenne, és fontos, hogy az ételek ízletesek és látványosak legyenek. Az új menünek figyelembe kell venni a vegetarianizmust és a vegán lehetőségeket is. Kérlek, küldd el a portfóliódat, amiből láthatom a korábbi munkáidat. Online munka formájában is dolgozhatunk, de személyes konzultációt is tervezhetek.

Étterem menü átalakítása

Pécs
3 hónapja

Üdvözlöm! Pécsen üzemeltetek egy éttermet, és szükségem van egy szakértőre az étterem menü átalakításához. Az alapelv, hogy a menü legyen egészséges, de ízletes is, és a legújabb gasztronómiai trendekhez igazodjon. A feladatod lenne, hogy készíts egy részletes menü tervezetet, amely hangulatosan be van mutatva, és külön hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. Online is dolgozhatunk, de személyesen is szeretném megvitatni a részleteket.

Innovatív étterem menü kidolgozása

Győr
3 hónapja

Sziasztok! Győrben szeretném újraálmodni az éttermem menüjét, és ehhez keresek egy innovatív szakembert. Az a cél, hogy izgalmas és egyedi ételeket kínáljunk a vendégeinknek, főleg helyi és szezonális alapanyagokból. Kérlek, készíts egy javaslatot az ételekkel és az italokkal kapcsolatban, figyelve az étrendi korlátozásokra is. Online munka is elfogadható, de a személyes találkozókra is nyitott vagyok.

Digitális étterem menü fejlesztés

Online munka
3 hónapja

Helló! Az éttermem menüjét szeretném digitálisan fejleszteni, és ehhez keresek egy szakértőt. Az új menünek felhasználóbarát felületen kell megjelennie, és figyelembe kell venni a vendégek visszajelzéseit is. A kívánt feladatod, hogy dolgozz ki egy menütervet, amely tartalmazza az éttermünk specialitásait, és lehetőleg online rendelési lehetőséget is kínáljon. Kérlek, ossz meg velem a korábbi munkáidról készült példákat, és egyeztessünk az elvárásaimról!

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Elérhetőek vagyunk éjjel-nappal. Hívj minket most!

06 (1) 808 9788
Mi az étterem menü fejlesztésének első lépése?
Az étterem menü fejlesztésének első lépése a célközönség alapos megértése. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy kik az étkezni vágyók, milyen ízlésük van, és milyen kulináris trendek népszerűek a környéken. Ezen információk birtokában készíthetünk olyan menüsort, amely nemcsak vonzó, hanem megfelel a vendégeink igényeinek is.
Hogyan lehet egyensúlyt találni a klasszikus és a modern ételek között az étterem menüjében?
Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az étterem menü árszabásakor?
Hogyan választhatom ki a szezonális alapanyagokat az étterem menüjéhez?