Alvázmosás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Autómosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autómosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 autómosó közül! Korrekt alvázmosás árak: 600-1100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 autómosó most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

Jenő

Jenő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alvázmosás Veszprémben?

600 - 1100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autómosók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autómosót!

Egyedi igényekre szabott árajánlat gyári minőségű alkatrészekkel webes akciós áron.

 • Alvázmosás

  2200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, szakszerű, kicsit drága.

Váltó javítás, felújítás precízen a Dottore Autószervizben. Kérjen időpontot! Meghibásodott...

 • Alvázmosás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Az a nagy darab szerelő jól végzi a munkáját!

A 2000. év januárjában alakult vállalkozás főképpen a hulladékgyűjtés és szállítás területén működő cégek, vállalkozások, vállalatok gépjárműparkjainak javítása, karbantartása, szervizelési igényeinek kielégítése céljából jött létre. A hulladékgyűjtő járművek javítása mellett, a téli-nyári úttisztító célgépek, egy és kétkaros konténerszállító járművek, tömörítős konténerek is helyett kaptak a palettán. Közvetítésünkkel lehetőség van hulladékgyűjtő járművek bérlésére is, rövidebb-hosszabb távra egyaránt. A javítások mellett tevékenységünk részét képezi a fent említett eszközök alkatrészeinek értékesítése, eredeti gyári illetve után-gyártott változatban is.

 • Alvázmosás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi és gyors munka! Csak ajánlani tudom :)

Ha gyors és kényelmes megoldást keres, hívjon minket! Műhelyünkben minden egy helyen van. Általános javítási, gumicsere, karosszéria lakatos, és fényező munkák. Várjuk hívását! Gumicsere. Autófényezés. Fényezés. Teljes kárügyintézés. Szélvédőcsere. Polírozás.

 • Alvázmosás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors időpont, korrekt hozzáálás, magas szakmai színvonal, elfogadható árak.

Tulajdonosi gárdája a kezdőcsapatból tevődött össze és azóta sem változott. Ezzel a lépéssel nagyon komoly lendületet vett az üzlet. Évek kitartó munkájával egyre több ügyfelet mondhattak magukénak és ezen ügyfelek közül nagyon sok személyes jó barátjukká vált. Ez a közvetlen kapcsolattartás vált a cég legfontosabb tulajdonságává azon felül hogy a vevők mindig a legmagasabb szintű szakmai segítséget kaphatták meg tőlük....Nyitva tartás: H-P: 8-17

 • Alvázmosás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Egyszerűen a legjobb. Huszonéve járok hozzájuk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autómosó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autómosó alvázmosás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok