Felni felújítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Gumiabroncs-Javítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj gumiabroncs-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 gumiabroncs-javító közül! Korrekt felni felújítás árak: 1400-2700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 gumiabroncs-javító most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a felni felújítás Veszprémben?

1400 - 2700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gumiabroncs-javítót!

Egyedi igényekre szabott árajánlat gyári minőségű alkatrészekkel webes akciós áron.

 • Felni felújítás

  2200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, szakszerű, kicsit drága.

Váltó javítás, felújítás precízen a Dottore Autószervizben. Kérjen időpontot! Meghibásodott...

 • Felni felújítás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Az a nagy darab szerelő jól végzi a munkáját!

A 2000. év januárjában alakult vállalkozás főképpen a hulladékgyűjtés és szállítás területén működő cégek, vállalkozások, vállalatok gépjárműparkjainak javítása, karbantartása, szervizelési igényeinek kielégítése céljából jött létre. A hulladékgyűjtő járművek javítása mellett, a téli-nyári úttisztító célgépek, egy és kétkaros konténerszállító járművek, tömörítős konténerek is helyett kaptak a palettán. Közvetítésünkkel lehetőség van hulladékgyűjtő járművek bérlésére is, rövidebb-hosszabb távra egyaránt. A javítások mellett tevékenységünk részét képezi a fent említett eszközök alkatrészeinek értékesítése, eredeti gyári illetve után-gyártott változatban is.

 • Felni felújítás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi és gyors munka! Csak ajánlani tudom :)

Ha gyors és kényelmes megoldást keres, hívjon minket! Műhelyünkben minden egy helyen van. Általános javítási, gumicsere, karosszéria lakatos, és fényező munkák. Várjuk hívását! Gumicsere. Autófényezés. Fényezés. Teljes kárügyintézés. Szélvédőcsere. Polírozás.

 • Felni felújítás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors időpont, korrekt hozzáálás, magas szakmai színvonal, elfogadható árak.

Tulajdonosi gárdája a kezdőcsapatból tevődött össze és azóta sem változott. Ezzel a lépéssel nagyon komoly lendületet vett az üzlet. Évek kitartó munkájával egyre több ügyfelet mondhattak magukénak és ezen ügyfelek közül nagyon sok személyes jó barátjukká vált. Ez a közvetlen kapcsolattartás vált a cég legfontosabb tulajdonságává azon felül hogy a vevők mindig a legmagasabb szintű szakmai segítséget kaphatták meg tőlük....Nyitva tartás: H-P: 8-17

 • Felni felújítás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Egyszerűen a legjobb. Huszonéve járok hozzájuk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj gumiabroncs-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy gumiabroncs-javító felni felújítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Felni felújítás: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a felni felújítás átlagos díja 1400 - 2600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Veszprémben a felni felújítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gumiabroncs-javítót Veszprémben?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FELNI FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gumiabroncs-javító?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gumiabroncs-javítót keresned ha a következőre van szükséged: felni felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi gumiabroncs-javító segítségét?

Egy jó gumiabroncs-javító a felni felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: gumiabroncs-javító?

Ha profi gumiabroncs-javító segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A felni felújítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas