Babakád tisztítása Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg babakádját profi szakemberünk segítségével Veszprémben! Élvezze a nyugodt fürdést a babájával, anélkül hogy aggódnia kellene a baktériumok és a kosz miatt. Szolgáltatásunk egyedülálló értékajánlatához tartozik a precíz és hatékony tisztítás, valamint a szakértői tanácsadás a babakád karbantartásához. Áraink kedvezőek, 10.000 és 20.000 Ft között változnak, az ár függ az adott babakád típusától és állapotától. Ne habozzon, hívjon most, és élvezze a tiszta és biztonságos fürdőzést a babájával!

5 szakember most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

4000 - 7500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Veszprémben!

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online...

  • Babakád tisztítása

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jót nem igazán tudok írni, rosszat pedig már írtak helyettem eleget, amikkel sajnos én is egyetértek. Ugyanezeket tapasztaltam sajnos én is, amíg kapcsolatban voltam velük. Remélem képesek lesznek a szakmai minőségben fejlődni, mert ez így nagyon nem profi, amit csinálnak.

Domonkos
3 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Babakád tisztítása

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Babakád tisztítása

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, babakád tisztítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a babakád biztonsági intézkedések betartása?

A babakád biztonsági intézkedések betartása rendkívül fontos annak érdekében, hogy elkerüljük a baleseteket és megóvjuk a baba egészségét. A megfelelő babakád választása és használata, valamint a megfelelő fürdőszoba kialakítása kulcsfontosságú. A biztonságos babakádok ára általában 10 000-30 000 forint között van, de az árak változóak lehetnek a márkától és az extra funkcióktól függően. Azonban az ár nem számít, ha a baba biztonsága a tét.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell fertőtleníteni a babakádat?

A babakádat minden használat után alaposan ki kell mosni és fertőtleníteni kell. Ajánlott hetente egyszer használni a fertőtlenítőszert, például a Domestos Total 360°-ot, amely 99,9%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat és vírusokat. Árakat tekintve a Domestos Total 360° 750 ml-es kiszerelése átlagosan 900-1000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tudom megtisztítani a babakád szilikonjait?

A babakád szilikonjainak megtisztításához ajánlott ecetes oldattal áttörölni a szilikont, majd szárazra törölni. Ha a szilikon nagyon elszíneződött vagy penészes, akkor érdemes speciális tisztítószert használni, például a Cillit Bang Penészeltávolítót, amely általában 1000-1500 forintba kerül. Azonban fontos, hogy a tisztítószer használata előtt mindig olvassuk el a használati útmutatót és végezzünk próbát egy kisebb felületen.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen biztonsági intézkedéseket kell tenni a babakád körül?

A babakád körül elhelyezett biztonsági intézkedések közé tartozik a csúszásgátló matrac vagy tapasz használata, a kád melletti csúszásgátló szőnyeg elhelyezése, valamint a kád oldalára szerelhető biztonsági fogantyú használata. Ezen kívül javasolt még a fürdőszobában lévő éles tárgyak, törékeny eszközök elhelyezése biztonságos távolságra a kádtól. Árak változóak, de például a csúszásgátló matrac ára kb. 2000-3000 forint.

Olvas