Beton tetőcserép felújítás Veszprémben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt beton tetőcserép felújítás árak — 2100-3900 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 tetőfedő most online

Alajos

Alajos

Sok tapasztalatom van

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Máté

Máté

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a beton tetőcserép felújítás Veszprémben?

2100 - 3900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Gyors, megfizethető szolgáltatások, 3év garancia. Szolgáltatási terület: Magyarország...

 • Beton tetőcserép felújítás

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlott

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Több hasznos tér. Kérjen árajánlatot.

 • Beton tetőcserép felújítás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, igényes munkavégzés, minden kérdésre készséggel válaszolt, nagy gyakorlattal. és termékismerettel rendelkező jó szakember. Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkával.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium...

 • Beton tetőcserép felújítás

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rendelést adtam volna le, információt szerettem volna tőlük kérni ezzel kapcsolatban. Vissza nem hívtak, személyes megkeresésemre sem reagáltak a telephelyükön, pedig ott is jeleztem, hogy várom visszahívásukat. Jah, és a lakatosomnak sem vették fel a telefont, pedig a beépítéssel kapcsolatban kereste volna őket. Természetesen őt sem hívták vissza. És ezek várják el, hogy előre utalással fizessen a vásárló... Inkorrekt társaság, biztos, hogy egy forintot sem utalnék ezek után nekik! Ha lenne olyan, hogy "nulla" csillag osztályzás, akkor azt kaptak volna tőlem!

Ha szigetelésre van szüksége, ráadásul gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát! Az ország minden településén vállaljuk tetőterek szórt poliuretán hab szigetelését.

 • Beton tetőcserép felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Remek!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot

 • Beton tetőcserép felújítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Rendes közvetlen tulajdonos!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő beton tetőcserép felújítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton tetőcserép felújítás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a beton tetőcserép felújítás átlagos díja 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Veszprémben a beton tetőcserép felújítás szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Veszprémben?

Jelenleg 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETON TETŐCSERÉP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: beton tetőcserép felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a beton tetőcserép felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: beton tetőcserép felújítás?

A beton tetőcserép felújítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas