Burkolás linoleumra Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj linoleummal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassza ki Veszprémben található 26 szakképzett burkoló szakembereink közül, akik kiválóan képzettek linoleum burkolására! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 linoleummal burkoló most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Adalbert

Adalbert

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás linoleumra Veszprémben?

4800 - 9000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb linoleummal burkolóok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező linoleummal burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Burkolás linoleumra

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Megbizható brigád, szép munka.

Kültéri Lépcső Burkolatok. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

 • Burkolás linoleumra

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Burkolás linoleumra

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Vízálló padló- és falburkolat, amely nem csak extrém strapabíró, de házilag lerakható. Esztétikus, látványos felületek. Mérlegeljen: csempe vagy ceramin. Vásároljon most.

 • Burkolás linoleumra

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Senkinek nem ajánlom, többmilliós kárt okozott és nem volt hajlandó kijavítani. Garancia a munkájára nincs. Ja látom ide sikerült válaszolnod, de a telefont nem veszed fel. Pocsék, színvonaltalan munkát végeztetek és még gyorsan el is tűnt a régi cég. Akkor e teljesség igénye nélkül: A tető szellőzését véletlenül elfelejtették és első perctől rozsda foltok jelentek meg a mennyezeten. A ház sarka állandóan ázott, a férjem ment ki végül és hozta helyre. 3 hónapig tető nélkül volt a házunk, ami folyamatosan ázott, semmilyen munka nem készült addig, de a pénzünkön ültek, szétáztatták a teljes alsó szintet, aminek renoválására plusz összeget számítottak, soroljam még? Nem lesz elég hely hozzá :-D

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Burkolás linoleumra

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj linoleummal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás linoleumra közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás linoleumra: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a burkolás linoleumra átlagára 6100 - 11400 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Veszprémben a burkolás linoleumra szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Veszprémben?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS LINOLEUMRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod amennyiben erre van szükséged: burkolás linoleumra.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: burkoló?

Ha egy megbízható burkoló segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A burkolás linoleumra és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas