Minőségi gázkonvektor csere Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél kényelmesen és gyorsan megtalálni a legjobb gázszerelőt Veszprémben a gázkonvektorod cseréjére? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legmegbízhatóbb szakembereket! Választhatsz 36 kiváló gázszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre. Az árak 8200-15300 Ft/db között mozognak, a pontos ár azonban függ az adott feladat komplexitásától és méretétől. Ne aggódj azonban, az árajánlatok minden esetben díjmentesek! Ráadásul, mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne vesztegesd az idődet keresgéléssel, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és bérelj fel a legjobb szakembereket a gázkonvektor cserédhez.

5 szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez most online

Gergely

Gergely

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szakemberek szükségesek a gázkonvektor cseréjéhez Veszprémben!

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Gázkonvektor csere

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online...

  • Gázkonvektor csere

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jót nem igazán tudok írni, rosszat pedig már írtak helyettem eleget, amikkel sajnos én is egyetértek. Ugyanezeket tapasztaltam sajnos én is, amíg kapcsolatban voltam velük. Remélem képesek lesznek a szakmai minőségben fejlődni, mert ez így nagyon nem profi, amit csinálnak.

Domonkos
3 éve

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Gázkonvektor csere

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeld meg a gázkonvektor cseréjét most! Kérj szakértőt azonnal, és perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szakember szükséges a gázkonvektor cseréjéhez, gázkonvektor csere közben Veszprémben