Mennyezeti repedések eltüntetése Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 szobafestő közül! Korrekt mennyezeti repedések eltüntetése árak — 900-1700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 szobafestő most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a mennyezeti repedések eltüntetése Veszprémben?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Profi Vakolás géppel. Ajánlat 24 órán belül. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) beton és kőfelület; Fal glettelés, Már 1400 Ft/ nm² áron, ajtó mázolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Azért választottam, mert korrektül tájékoztatott a munka előtt, jó kérdéseket tett fel. A munkára pontosan érkeztek, gyorsan dolgoztak, alaposan. Nyitottak voltak a kéréseimre, hajlandóak voltak változtatni a saját elképzeléseiken.

Ákos K.
Ákos K. 5600 Békéscsaba Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Friss, profi megközelítés. Értékelt festők. Magyar festők... Főbb szolgáltatásaink: Nemesvakolat festés, Gépi glettelés és Gépi festés, Falfestés szórópisztollyal, konyha festés, erkély

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A megbeszéltek szerint kezdték el a munkát.

Attila K.
Attila K. 5600 Békéscsaba Online

18 éve a szakmában dolgozom mint végzett Szobafestő mázoló és tapétázó! Megbízható,pontos,precíz ,garanciális munkát vállalok! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Festés előtti falmosás, Festés professzionálisan, Lábazat festés, javítás, márvány oldalfal és padló burkolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Közepes minőségben rakták le a térkövet, több helyen egyenetlen a felület. Láttam már sokkal jobb de rosszabb munkát is. Ami a legnagyobb probléma volt, hogy a megbeszéltek szerint a földmunka is a megállpodás része lett volna, ezzel szemben mi intéztük a Bobcat-et és nekünk kellett a kitermelt földet telken belül elrendezni. A brigád rengeteg szemetet hagyott maga után, eldobált cigicsikkek, kibontott és félig megivott italok mindenhol. A megmaradt betont simán kiöntötték a kert közepén, beleszárították több vödörbe is. Összességében több napi takarítási munkát hagytak maguk mögött.

Zsolt K.
Zsolt K. 5671 Békéscsaba Online

Kedves megrendelők! Festèst-màzolàst-glettelèst-tapètàzàst,gipszkartonozàst,laminált parkettázást vállalunk precizen ès rövid hatàridővel ,számlaképesen ha meg szeretnè valósítani àlmai otthonàt hivjon bizalommal. Csak komoly megrendelők keressenek köszönöm!Tisztelettel :Demeter Antal Dezső Fő profilunk: Konyhaszekrény festés, Minőségi munka, Gyerekszoba falfestés, olajlábazat mázolás, homlokzat burkolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A vállalt munkát szépen, határidőre elvégezte. Elégedettek vagyunk, szívesen ajánjuk!

Akció: 20%-kal kedvezőbb árak. Most akár 20% kedvezménnyel! Megbízható csapat, kedvező árak, kiváló munkák! Minden munka garanciával! A környék legjobb árai. Fő profilunk: Fa ablak festés, Festés, mázolás magas minőség, Kőporos vakolat festés, ház festés, aljzat betonozás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors árajánlat, precíz munkavégzés, szimpatikus brigád. Mindig a megbeszélt időben érkeztek, a munka végén pedig rendezett körülményeket hagytak maguk után. Az ár korrekt volt és a végső elszámoláskor sem emelkedett.

Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Fő profilunk: Festés hengerrel, Ingyenes felméréssel, Konyhabútor festés, hőszigetelés, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Mennyezeti repedések eltüntetése

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A vállalás szerint gyorsan, pontosan, megbízhatóan precíz munkát végzett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezeti repedések eltüntetése közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezeti repedések eltüntetése: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a mennyezeti repedések eltüntetése átlagára 4000 - 7500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Veszprémben a mennyezeti repedések eltüntetése szolgáltatáshoz már 23 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZETI REPEDÉSEK ELTÜNTETÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal bízható meg bátran: mennyezeti repedések eltüntetése vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A mennyezeti repedések eltüntetése és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas