Otthoni bútor felújítás Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj otthoni bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Otthoni bútorfelújítás Veszprémben - 29 szakemberünk a rendelkezésedre áll! Bútoraidat megújítjuk az Ön igényeinek megfelelően. Kérj ajánlatot most! Először használod a Qjob-ot és nem tudod, hogyan kezdj? Oszd meg velünk a megoldandó problémát, és a Veszprémben elérhető szakembereink már ajánlattal keresnek fel, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Minden ingyen! Lépj kapcsolatba velünk most, és bízd a munkát a szakembereinkre!

4 otthoni bútorfelújító most online

arpad

arpad

A környéken vagyok.

Kornel

Kornel

Ingyenes kiszállás.

József

József

Érdekel.

Mennyibe kerül az otthoni bútor felújítás Veszprémben?

9000 - 17000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni bútorfelújítóok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező otthoni bútorfelújítót!

Hisszük, hogy sok éves tapasztalatunk a családi cégben sok embernek könnyíti meg napjait. Bútor összeszerelés, parkettázás, fúrás-faragás akkor Asztalosgyorsszerviz a megoldás.

 • Otthoni bútor felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságogat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Otthoni bútor felújítás

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak. Csak ajánlani tudom.

WhyMarGec
3 éve

Kárpitozás olcsón, minőségi munka, nagy szövetválaszték, áraink honlapunkon megtekinthető

 • Otthoni bútor felújítás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Egyáltalán nem ajánlom senkinek a szolgáltató. Egész napos egyeztetés után én hívtam őket, hogy akkor a megbeszélt időpontban várhatom-e őket, de mint kiderült csúszásban vannak és nem. Kíváncsi lettem volna, ha nem telefonálok, meddig kell szboroznom a megbeszélhet helyen...

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • Otthoni bútor felújítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, precízek és nagyon szép konyhabútort készítettek :)

Beépített tölgy konyhabútorát megtervezzük és kivitelezzük Önnek. Látogasson meg minket, nézze meg ízléses bemutató konyhánkat, bútroainkat. Minőségi Tölgy Bútorok. Terveztessen Nálunk. Szakképzett Munkatársak. Bútor Bemutatóterem. Egyedi Tervezésű Bútorok.

 • Otthoni bútor felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köazönöm a jó munkát

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj otthoni bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos otthoni bútor felújítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Otthoni bútor felújítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben az otthoni bútor felújítás átlagára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Veszprémben?

Ebben a pillanatban 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést OTTHONI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: otthoni bútor felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas