Minőségi padlófűtés tervezés Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb épületgépészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 épületgépész közül, 4900-9200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a padlófűtés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 épületgépész most online

Lajos

Lajos

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a padlófűtés tervezés Veszprémben?

4900 - 9200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Készíts elképesztően látványos terveket gyártás-előkészítéssel, akár 15 perc alatt velünk. Igényeld akciónkat és dolgozzunk együtt!

 • Padlófűtés tervezés

  6400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az üzletben dolgozók sajnos nincsennek a helyzet magaslatán, ha a két szerelő, Norbi és Imre nem lennének olyan lelkiismeretesek, amilyenek Szolnokon a Jola be is zárhatna!

Marcell
2 éve

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Modern, innovatív. Belsőépítészet. Professzionális tervezés.

 • Padlófűtés tervezés

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Két hónap használat után a festék lepörgött az alufelniről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Otthonok, irodák, panziók belsőépítésze. A tanácsadástól a megvalósításig. Ne menjen tönkre a párkapcsolatod, segítünk dönteni a nehéz kérdésekben!

 • Padlófűtés tervezés

  12000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos, megbízható, igényes kivitelezés. Kiváló szakemberek, mindenkinek ajánlom!

K Gabesz
2 éve

15 éve foglalkozom belsőépítészettel, lakberendezéssel, bútortervezéssel. Munkáim családi házak,lakások, irodák. Speciális szakterületem a konyhatervezés.

 • Padlófűtés tervezés

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Több tíz éves tapasztalattal rendelkező helyi vállalkozó. Nagyon korrekt hozzáállás, átlagon felüli árukészlet, jó árak.

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink...

 • Padlófűtés tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jól átvertek. Lenyúltak 100 ezerrel és egy másik autószerelőnél derült ki, hogy se a kuplung, semmi nem lett rajta cserélve, amivel mentem, hogy kellene csinálni. Gyaníthattam volna, mert az izzó sem volt kicserélve, azzal úgy mentem vissza. Csak ugye nem értek hozzá, nem vettem észre a többit, és ezért palira is vettek. Bármikor széteshetett volna a kuplung és így jártam terhesen meg babával, azzal a tudattal, hogy minden oké. Még szerencse, hogy semmi nem történt. De ezek után már más is mondta, hogy átverősek. Csalódás. Nem ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész padlófűtés tervezés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlófűtés tervezés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a padlófűtés tervezés átlagos díja 3500 - 6600 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Veszprémben a padlófűtés tervezés szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok épületgépészt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓFŰTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy épületgépész?

Egy épületgépész a következő feladattal bízható meg bátran: padlófűtés tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi épületgépész?

A jó épületgépész pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: padlófűtés tervezés?

A padlófűtés tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy épületgépészt bátran megbízhatsz vele.

Olvas