Régi bútor felújítás Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj régi bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, ha megbízható szakembert keresel, a Qjobon megtalálod! Írd le a feladatodat és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Ha Veszprémben régi bútorok felújítására van szükséged, válassz 28 szakemberünk közül, akik varázslatosan újraélesztik kedvenc bútoraidat! Ha először keresel szakembert a Qjobon, és nem tudod, hogyan kezdj neki, mesélj nekünk a feladatodról, és a Veszprém környéki szakembereink rögtön árajánlatot adnak, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a véleményeket és további információkat kérhetsz! Mindez INGYEN! Válassz a legjobb szakembereink közül, a Qjobon!

4 régi bútorfelújító most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Veszprémben?

23800 - 44600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb régi bútorfelújítók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező régi bútorfelújítót!

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • Régi bútor felújítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, precízek és nagyon szép konyhabútort készítettek :)

Beépített tölgy konyhabútorát megtervezzük és kivitelezzük Önnek. Látogasson meg minket, nézze meg ízléses bemutató konyhánkat, bútroainkat. Minőségi Tölgy Bútorok. Terveztessen Nálunk. Szakképzett Munkatársak. Bútor Bemutatóterem. Egyedi Tervezésű Bútorok.

 • Régi bútor felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köazönöm a jó munkát

Hisszük, hogy sok éves tapasztalatunk a családi cégben sok embernek könnyíti meg napjait. Bútor összeszerelés, parkettázás, fúrás-faragás akkor Asztalosgyorsszerviz a megoldás.

 • Régi bútor felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságogat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak. Csak ajánlani tudom.

WhyMarGec
3 éve

Kárpitozás olcsón, minőségi munka, nagy szövetválaszték, áraink honlapunkon megtekinthető

 • Régi bútor felújítás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Egyáltalán nem ajánlom senkinek a szolgáltató. Egész napos egyeztetés után én hívtam őket, hogy akkor a megbeszélt időpontban várhatom-e őket, de mint kiderült csúszásban vannak és nem. Kíváncsi lettem volna, ha nem telefonálok, meddig kell szboroznom a megbeszélhet helyen...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj régi bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi bútor felújítás: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a régi bútor felújítás átlagos díja 18700 - 35100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek antikbútor restaurátort Veszprémben?

Jelenleg 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő munkával bízható meg bátran: régi bútor felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy antikbútor restaurátor?

A jó antikbútor restaurátor részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: antikbútor restaurátor?

Ha egy megfelelő antikbútor restaurátor segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A régi bútor felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas