Régi bútor felújítás Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antikbútor restaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 28 antikbútor restaurátor közül! Korrekt régi bútor felújítás árak: 25700-48200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 antikbútor restaurátor most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a régi bútor felújítás Veszprémben?

25700 - 48200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb antikbútor restaurátorok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antikbútor restaurátort!

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • Régi bútor felújítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsak, precízek és nagyon szép konyhabútort készítettek :)

Beépített tölgy konyhabútorát megtervezzük és kivitelezzük Önnek. Látogasson meg minket, nézze meg ízléses bemutató konyhánkat, bútroainkat. Minőségi Tölgy Bútorok. Terveztessen Nálunk. Szakképzett Munkatársak. Bútor Bemutatóterem. Egyedi Tervezésű Bútorok.

 • Régi bútor felújítás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köazönöm a jó munkát

Hisszük, hogy sok éves tapasztalatunk a családi cégben sok embernek könnyíti meg napjait. Bútor összeszerelés, parkettázás, fúrás-faragás akkor Asztalosgyorsszerviz a megoldás.

 • Régi bútor felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk a stúdióval, mind a tervezés, mind a szerelés részéről. Az tervezés során nagyon rugalmasak és ötletesek voltak, a felmerülő kívánságogat/problémákat tökéletesen meg tudták oldani. A szerelők nagyon profin dolgoztak és a végeredmény egy tökéletes konyha lett.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Régi bútor felújítás

  2500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak, pontosak. Csak ajánlani tudom.

WhyMarGec
2 éve

Kárpitozás olcsón, minőségi munka, nagy szövetválaszték, áraink honlapunkon megtekinthető

 • Régi bútor felújítás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Egyáltalán nem ajánlom senkinek a szolgáltató. Egész napos egyeztetés után én hívtam őket, hogy akkor a megbeszélt időpontban várhatom-e őket, de mint kiderült csúszásban vannak és nem. Kíváncsi lettem volna, ha nem telefonálok, meddig kell szboroznom a megbeszélhet helyen...

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antikbútor restaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor régi bútor felújítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok