Minőségi sarok fürdőkád beépítése Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tervezze meg álom fürdőszobáját a mi segítségünkkel! Válassza szolgáltatásunkat és mi szakembereink segítségével beépítjük otthonába a legjobb minőségű sarok fürdőkádat. Ne habozzon, kérjen árajánlatot még ma és élvezze a kényelmet és luxust, amit a fürdőszobája nyújtani tud. Az árak függenek a kiválasztott fürdőkád típusától és a beépítés méretétől. Biztos lehet benne, hogy nálunk a legjobb áron kapja meg a legmagasabb minőséget. Hívjon minket most és tegye álmai fürdőszobáját valóra!

5 szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését most online

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

22200 - 41700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a fürdőkád beépítését Veszprémben!

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Sarok fürdőkád beépítése

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
3 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Sarok fürdőkád beépítése

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Sarok fürdőkád beépítése

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj ingyenes ajánlatot fürdőkád beépítésére helyi, megbízható szakemberektől! Percek alatt érkeznek az ajánlatok, és semmiféle kötelezettséged nincs! Rendeld meg most!

Egy szakember, aki elvégzi a fürdőkád beépítését, sarok fürdőkád beépítése közben Veszprémben