Vízvezeték lefektetése a talajba Veszprémben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték lefektetése a talajba: Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 32 csatornázó közül Veszprémben! Korrekt árak - 2100-3900 Ft/nm, amelyek az elvégzendő feladattól függnek. Fedezd fel a legjobb szakembereket Veszprémben még ma! Nem tudod, hogyan válassz szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot és a Veszprémben elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz - mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on!

5 vízvezeték-szerelő most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

3400 - 6500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Veszprémben!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyorsan és megbízhatóan, Önhöz igazodva. Ha már nagy a baj ne kelljen mérgelődnie más bosszantó dolgok miatt, mi segítünk. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias és szakértő a kiszolgálás

Levente
3 éve

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
3 éve

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Vízvezeték lefektetése a talajba

    4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik a kollégák, ráadásul nem hagynak koszt maguk után. Köszönöm!

Jenő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízvezeték lefektetése a talajba közben Veszprémben