Hűtőgép ajtótömítés szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgép ajtótömítés árak: 6900-12900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgép ajtótömítés Veszprémben?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Szakembereink tudják, milyen kérdéseket tegyenek fel, hogy a hiba megállapítható legyen. Szerelőink kiérkeznek hozzád, megkezdik a hibaelhárítást Budapesten akár 1 órán belül.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom mindenkinek! Gyors, pontos korrekt, ügyfélbarát vállalkozás!!!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Szakszerű javítás, gyors kiszolgálás, gyári alkatrészek. Több mint 15 féle típust javítunk. Krups kávéfőző szerviz. Jura vízkőoldó tabletta. Jura szakszerviz. Kávégép tisztító tabletta. Jura Claris vízszűrő. Profi karos gép szerviz. Jura tisztító tabletta. DeLonghi kávéfőző szerviz.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek, segítőkészek.

Veszprém dolgozom, megyében is! Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Élettartam Garancia.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Azt jelzi a telefon te gyökér hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.Akkor miről beszélgetünk.?Meg hétvégénis hívható.De mi?Nemhogy egy csillagot még eg feletse érdemeltek.Köszönöm befejeztem

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Javítás új alkatrészekkel.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Én nem tudok egyet érteni a negatív kommentekkel. Már 2-szer is szervizelték a Huawei Mate 20 pro-mat. Gyors és profi munkát végeztek minden alkalommal. Ezúton is köszönöm nekik. Csak ajánlani tudom őket.

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. 20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával!

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek és szervízük is van.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgép ajtótömítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgép ajtótömítés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a hűtőgép ajtótömítés átlagára 7100 - 13400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Veszprémben az autó karcolás javítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARCOLÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos ezzel a feladattal bízható meg: autó karcolás javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hűtőgép szerelő?

Egy jó karosszéria lakatos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha egy megfelelő karosszéria lakatos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autó karcolás javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas