Indukciós főzőlap javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap javítás Veszprémben?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. 20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával!

 • Indukciós főzőlap javítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek és szervízük is van.

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk!

 • Indukciós főzőlap javítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kihívtam őket, nem érkeztek meg, nem vették fel többszöri megkeresésre sem a telefont.

Üdvözlöm! Szakszerviz. Mosógéped szerelését és szervizelését bízd profikra! Bízd ránk!

 • Indukciós főzőlap javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek és gyorsak!

Balázs vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Azonnali megoldás akkumulátor problémára . Több éves tapasztalat, villámgyors segítség. Keressen minket bizalommal! Azonnali segítségnyújtás. Belvárosi üzlethelyiség. 10 éve a piacon.

 • Indukciós főzőlap javítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló problémamegoldó csapat ,megfizethetö árak ,rövid határidő!🐇🌻😃

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz

 • Indukciós főzőlap javítás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem volt egyszerű, de a végére minden megoldódott. Így kezdődött a történet és voltak pillanataok, amikor azt hittem sose lesz vége, de a személyzet, különösen a mai, empatikus volt és maximálisan segítőkész. A telefon leesik, a kijelző összetörik és a rendbetétele 65ezer Ft (lenne) az almás cég helyi képviseleteinél, így ennél valamivel olcsóbban, 40.000,- ért megpróbáltam itt. A csere megtörtént, az utángyártott alkatrész nem működött, újabb csere, újabb próba és megint meghülyült a kiejlző... Itt volt az a pont, amikor kissé ingerülten kérdeztem rá, hogy képesek-e megjavítani vagy mit javasolnak? Ismét átvették javításra és ezúttal a cserét követően úgy működik, ahogy kell, azaz tökéletesen. Végül, az elszenvedett nehézségekre tekintettel kaptam ajándékba egy üvegfóliát az új kijelzőre. Ez az utóbbi gesztus feledtette a kezdeti bosszúságot és összességében nagyon jó benyomást tett rám az egész csapat! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben az indukciós főzőlap javítás átlagára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gumiabroncs-Javítók - hogyan válasszunk Veszprémben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GUMISZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy gumiabroncs-javító ezzel a feladattal bízható meg: gumiszerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy jó gumiabroncs-javító a gumiszerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha egy megbízható gumiabroncs-javító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gumiszerviz és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas