Kerámia főzőlap beszerelés szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap beszerelés árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Barnabas

Barnabas

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap beszerelés Veszprémben?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb háztartásigép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Díjtalan kiszállás, szakértelem. Profi, gyors, megfizethető. Gyors, profi, megbízható. Javítás akár aznap. 0Ft kiszállási díj. Services: Mosógépek, Mosogatógépek, Főző- és kerámialapok.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonban és személyesen is nagyon segítő készek. Profi munkát végeznek.

Blanka C
2 éve

A megoldások embere vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. Országosan. .

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A megbeszéltek szerint érkezett, gyors javítás, kiváló végeredmény!

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes körű telepítés. Profi csapat. Több év garancia. Gyors kivitelezés.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden elismerésem és hálám. Pèldaértékű szolgáltató.

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. . Regisztrált szerelő. 33 év tapasztalat.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész ,Úriember !

Üdvözlöm a profilomon. Budapesten ingyenes kiszállás. Előzetes árajánlat telefonon. Szolgáltatások: LED TV JAVÍTÁS, LCD TV JAVÍTÁS, PLAZMA TV JAVÍTÁS.

 • Kerámia főzőlap beszerelés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, és gyors segítség a garanciális ügyintézésben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap beszerelés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap beszerelés: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a kerámia főzőlap beszerelés átlagos díja 5400 - 10200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Veszprémben az autó állapotfelmérés szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok háztartásigép szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 8 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ ÁLLAPOTFELMÉRÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: autó állapotfelmérés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a háztartásigép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor háztartásigép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas