Kerámia főzőlap csere szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap csere árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 háztartásigép szerelő most online

Lajos

Lajos

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap csere Veszprémben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Szivesen várom jelentkezésüket
 • Kerámia főzőlap csere

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Remek és gyors kiszolgálás!

Tisztelt Érdeklődő! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Telefonos konzultáció. Reális árak. Helyszíni szerviz.

 • Kerámia főzőlap csere

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Apple Iphone SE készülékem lezáró billentyűje mondta fel a szolgálatot. 17 órakor vittem el a készülékem és jeleztem, hogy akkumlátort is szeretnék cseréltetni. Mondták, hogy 18 óra előtt pár perccel ha jövök, kész lesz. Visszatérve alá akarták íratni velem az átvételi lapot, de előbb gondoltam leellenőrzöm a javítást. Ekkor észleltem, hogy az akkumlátor kapacitása továbbra is messze van a 100%-tól. Eleinte próbálták elmagyarázni, hogy mivel nem gyári az akkumlátor, hát van ilyen. Majd kiderült hogy azt elfelejtették" kicserélni, de ha muszáj akkor azért megcsinálják. Ha nem vagyok szemfüles simán kifizettetik velem az el nem végzett csere díját is. Semmi bocsánat kérés, mea culpa, ....

Üdvözlöm! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. MInden hívást felveszünk. Gyors...

 • Kerámia főzőlap csere

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tiszteettudó, tapasztalt szakember, megfizethető áron.

Veszprém dolgozom, megyében is! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Szerviz futár. Árgarancia.

 • Kerámia főzőlap csere

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész remek kiszolgálás. Helyszíni ellenőrzött, beuzemelt gépet adnak át.

Tisztelt Érdeklődő! Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel.Keressen Egyeztetéssel 1 óra alatt. Szerviz 27 éve Önért.

 • Kerámia főzőlap csere

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves a srácok és meg mentették a telefonom ,így az ünnepi zűrzavarba😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom !🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap csere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap csere: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a kerámia főzőlap csere átlagára 4200 - 8000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Veszprémben az alufelni felújítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ALUFELNI FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gumiabroncs-javítót hívnod ha szükséged van erre: alufelni felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó háztartásigép szerelő?

A jó gumiabroncs-javító pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: kerámia főzőlap csere?

Az Alufelni felújítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy gumiabroncs-javítót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas