Klíma távirányító javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 klímaszerelő közül! Korrekt klíma távirányító javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 klímaszerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Marcell

Marcell

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma távirányító javítás Veszprémben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

A megoldások embere vagyok. Profi szakemberre van szükséged sürgősen Sürgősen kell a segítség? Hívj minket most, és akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád, hogy megkezdjük a munkát! Kérj visszahívást itt!

 • Klíma távirányító javítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, segítőkész.

Veszprém dolgozom, megyében is! Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Élettartam Garancia.

 • Klíma távirányító javítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Azt jelzi a telefon te gyökér hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható.Akkor miről beszélgetünk.?Meg hétvégénis hívható.De mi?Nemhogy egy csillagot még eg feletse érdemeltek.Köszönöm befejeztem

Tisztelt megrendelők! Tisztelt megrendelőim! Családi vállalkozásunkban vállalom minden típusú mosógép, mosogatógép, szárítógép, villanytűzhely helyszíni javítását, villanybojlerek szervizelését tisztítását! Számlával igazolt munkámra, és a beépített alkatrészekre 1 év garanciát vállalok.

 • Klíma távirányító javítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Becsületes barátságos korrekt válalkozó !

Tisztelt megrendelők! Díjtalan kiszállás, garancia. Ha szakembert keres? Hívjon most! 0Ft kiszállási díj. Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Services: Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek.

 • Klíma távirányító javítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A kiszolgálás katasztrófális. Szinte elüldözik a megrendelőt.

Tisztelt Érdeklődő! Sokéves tapasztalat, teljeskörű, gyors szolgáltatás, biztos eredmény. Hívjon bizalommal! Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás. Hajdú bojlerek. Országosan.

 • Klíma távirányító javítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Mind telefonon, mind személyesen nagyon pozitív benyomást tettek rám. A telefonom javítása kapcsán profi szaktanácsadást is kaptam és az árak is korrektek a konkurenciához képest. iPhone XS-t olyan könnyedén kapta szét a szaki, mint ahogy én ajtót nyitok. Kicsit kerülő, de legközelebb is ide jövök ha szükséges lesz

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma távirányító javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma távirányító javítás: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a klíma távirányító javítás átlagára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Veszprémben?

Jelenleg 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰSZÍJ CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy klímaszerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: vezérműszíj csere vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a klímaszerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha klímaszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas