Klímaszerelés szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 klímaszerelő közül! Korrekt klímaszerelés árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 klímaszerelő most online

Richard

Richard

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klímaszerelés Veszprémben?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Szivesen várom jelentkezésüket
 • Klímaszerelés

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Remek és gyors kiszolgálás!

Tisztelt Érdeklődő! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Telefonos konzultáció. Reális árak. Helyszíni szerviz.

 • Klímaszerelés

  3200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Apple Iphone SE készülékem lezáró billentyűje mondta fel a szolgálatot. 17 órakor vittem el a készülékem és jeleztem, hogy akkumlátort is szeretnék cseréltetni. Mondták, hogy 18 óra előtt pár perccel ha jövök, kész lesz. Visszatérve alá akarták íratni velem az átvételi lapot, de előbb gondoltam leellenőrzöm a javítást. Ekkor észleltem, hogy az akkumlátor kapacitása továbbra is messze van a 100%-tól. Eleinte próbálták elmagyarázni, hogy mivel nem gyári az akkumlátor, hát van ilyen. Majd kiderült hogy azt elfelejtették" kicserélni, de ha muszáj akkor azért megcsinálják. Ha nem vagyok szemfüles simán kifizettetik velem az el nem végzett csere díját is. Semmi bocsánat kérés, mea culpa, ....

Üdvözlöm! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. MInden hívást felveszünk. Gyors...

 • Klímaszerelés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tiszteettudó, tapasztalt szakember, megfizethető áron.

Veszprém dolgozom, megyében is! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Szerviz futár. Árgarancia.

 • Klímaszerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész remek kiszolgálás. Helyszíni ellenőrzött, beuzemelt gépet adnak át.

Tisztelt Érdeklődő! Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel.Keressen Egyeztetéssel 1 óra alatt. Szerviz 27 éve Önért.

 • Klímaszerelés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves a srácok és meg mentették a telefonom ,így az ünnepi zűrzavarba😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom !🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klímaszerelés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klímaszerelés: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a klímaszerelés átlagos ára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Veszprémben a vezérműlánc feszítő hiba szolgáltatáshoz már 7 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Veszprémben?

Most 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC FESZÍTŐ HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: vezérműlánc feszítő hiba vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a vezérműlánc feszítő hiba mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: klímaszerelés?

A vezérműlánc feszítő hiba és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas