Mosógép bekötése csapra szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése csapra árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 vízszerelő most online

Róbert

Róbert

Еrdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése csapra Veszprémben?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Ariston Szerelő keresése és összehasonlítása online. Spóroljon az SlyToday segítségével! Találja meg a Ariston Szerelő az SlyToday-nál, az árösszehasonlító weboldalon! Hírek, tények és egyebek. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. Non-stop információ.

 • Mosógép bekötése csapra

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontosan érkezett, gyors és szakszerű munkát végzett.

András vagyok. SOS bojlerszerelő, hétvégén is 8-20 óráig! 180+ Google értékelés, jótállás, 0 Ft kiszállás. Villanybojler javítás, bekötés, csere teljeskörűen. Pontos árakért hívjon minket! Hajdu javítás. Garancia a minőségre! Kedvező ár, gyors munka. Hétvégén is dolgozunk.

 • Mosógép bekötése csapra

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló munkát végeztek, korrekt tájékoztatás

Veszprém dolgozom, megyében is! Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs.

 • Mosógép bekötése csapra

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Magyon gyors és korrekt kiszolgálás!

Üdvözlöm! Mobiltelefon és táblagép hibák kezelése. Gyorsan és szakszerűen. Apple készülékek átfogó karbantartása. Garanciális munkavállalás. Ingyenes diagnosztika. Gyors munkavégzés....

 • Mosógép bekötése csapra

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek, segítőkészek, ééés mosolyogtak!!!😄

Tisztelt Érdeklődő! Sokéves tapasztalat, teljeskörű, gyors szolgáltatás, biztos eredmény. Hívjon bizalommal! Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás. Hajdú bojlerek. Országosan.

 • Mosógép bekötése csapra

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Mind telefonon, mind személyesen nagyon pozitív benyomást tettek rám. A telefonom javítása kapcsán profi szaktanácsadást is kaptam és az árak is korrektek a konkurenciához képest. iPhone XS-t olyan könnyedén kapta szét a szaki, mint ahogy én ajtót nyitok. Kicsit kerülő, de legközelebb is ide jövök ha szükséges lesz

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése csapra közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése csapra: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a mosógép bekötése csapra átlagos ára 3800 - 7200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Veszprémben a váltó javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Veszprémben?

Jelenleg 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy vízszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: váltó javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a váltó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha vízszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas