Mosógép bekötése mosdó alá szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése mosdó alá árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 vízszerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése mosdó alá Veszprémben?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Villany tűzhely javítás. Mosogatógép szerviz. Mosógép...

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Jól és gyorsan dolgoznak !

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. Gyors kiszállás. Reális árak. MInden hívást felveszünk.

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, segitőkész és a munkájára igényes volt, csak ajánlani tudom!

Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma. Az Ország Egész Területén. Márkafüggetlen Szerviz.
 • Mosógép bekötése mosdó alá

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Tudják és teszik a dolgukat és mellette udvariasak, szolgálatkészek is.

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. . Regisztrált szerelő. 33 év tapasztalat.

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész ,Úriember !

Üdvözlöm! Mosógép, mosogatógép, szárítógép, főzőlapok villanytűzhelyek javítása

 • Mosógép bekötése mosdó alá

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

iPhone 11 PRO MAX-omon 2 nap alatt érintő üveg cserét végeztek, amellyel sok pénzt spóroltam meg, nem kellett teljes képernyőt cseréltetnem :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése mosdó alá közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése mosdó alá: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a mosógép bekötése mosdó alá átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Vízszerelők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk vízszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha erre van szükséged: automata váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy vízszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az automata váltó felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha vízszerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas