Nikon objektív javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt nikon objektív javítás árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nikon objektív javítás Veszprémben?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Nikon objektív javítás

    5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett. Prompt. Magyarázatokkal. Kicseréltem az összes tönkrement alkatrészt a régi Nikon D700 fényképezőgépemen. Visszajövök és ajánlom őt a barátaimnak. neki, köszönöm!

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Nikon objektív javítás

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden hozzáértően, egyértelműen profi és nem drága!!! Legközelebb biztosan megcsinálom! Nincs erőltetett diagnosztika, hogy kiszedjem a pénzt!!! Minden becsületes! Köszönöm az elvégzett munkát!!!

attila pozsár
10 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő nikon objektív javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok