Szenzortisztítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt szenzortisztítás árak: 3800-7100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szenzortisztítás Veszprémben?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Szenzortisztítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tökéletesen és gyorsan elvégzett munka elfogadható áron és két hónap garanciával. Javaslom, hogy más lehetőségek mérlegelése nélkül egyenesen hozzá forduljon - időt, idegeket és pénzt takarít meg.

Tímea Nagy
egy éve

Cégünk márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor rövidebb határidővel és költséghatékonyan végzi számos jól ismert gyártó (NIKON, SONY, CANON, PANASONIC, FUJI, OLYMPUS, PENTAX) digitális fényképezőgép és objektív javítását. Keressen minket bizalommal!

  • Szenzortisztítás

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy varázsló! Késésben voltam, Moszkvából jöttem autóval. Tehát ez a csodálatos ember és várt, és feltámasztotta a kamerát (annak ellenére, hogy a munkanapja már régen véget ért). Köszönjük szépen!

Vilmos Pallagi
10 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő szenzortisztítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok