Tablet akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 tablet szerelő közül! Korrekt tablet akkumulátor csere árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 tablet szerelő most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet akkumulátor csere Veszprémben?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Tablet akkumulátor csere

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletesen elvégezte a munkát, időben érkezik, biztosan nem marad tévé nélkül! Ajánlott!!!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Tablet akkumulátor csere

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Minden azonnal...hívtak...a technikus a helyszínre érkezett és megoldotta a problémát. Ajánlom őt bárkinek...

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Tablet akkumulátor csere

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon világos. A mester tudja, mit csinál. Gyorsan megértette a problémát, és gyorsan megoldotta. Ajánlom ezt a varázslót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet akkumulátor csere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tablet akkumulátor csere: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a tablet akkumulátor csere átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Veszprémben a tablet akkumulátor csere szolgáltatáshoz már 12 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tablet szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tablet szerelő?

Egy tablet szerelő ezzel a feladattal bízható meg: tablet akkumulátor csere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kértheted egy profi tablet szerelő segítségét?

Egy profi tablet szerelő a tablet akkumulátor csere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: tablet akkumulátor csere?

A tablet akkumulátor csere és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tablet szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas