Telefon akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 telefon szerelő közül! Korrekt telefon akkumulátor csere árak — 7300-13700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Lóránd

Lóránd

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Adorján

Adorján

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon akkumulátor csere Veszprémben?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Elsősorban iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi és Sony készülékeket javítunk. Szervizünk az Oktogonnál, a Jókai tér 2. alatt található. Keressen minket!

Főbb szolgáltatásaink:, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon alaplap javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon usb csatlakozó javítás

  • Telefon akkumulátor csere

    6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Cserélje ki az iphone 5s akkumulátorát, és esetleg a képernyőt (n...

Ádám, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Amiket vállalok:, asztali telefon javítás, beázott iphone javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon képernyő javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon képernyő javítás, huawei akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás

  • Telefon akkumulátor csere

    6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Már másodszor voltunk a szakembernél, minden rendben van. Azonnal. Minőségileg! Mindennel elégedett vagyok.

Üdvözlöm a profilomon. Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, telefon kamera lencse javítás, iphone 11 akkumulátor csere

  • Telefon akkumulátor csere

    6200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Megfelelően reagál a kérdésekre és az objektív kritikára.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon akkumulátor csere közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon akkumulátor csere: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a telefon akkumulátor csere átlagos ára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Veszprémben az autó távirányító javítás szolgáltatáshoz már 12 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: autó távirányító javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az autó távirányító javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas