Keresett szoftverfejlesztő munka, feladat

Front end fejleszto- python kivy tapasztalattal

Sziasztok, Applikació fejlesztéshez keresek front end( gui) - phyton- kivy tapasztalattal rendelkező fejlesztőt hosszú távra. Objektum orientált illetve asynchronous APIs. Jelentkezèseket ( fényképes önéletrajzot) : **********@*****.*** vagy pm- ben. További szép napot

Új honlapot szeretnék

Informatikai szolgáltatásaimat leíró, 2-3 lapból álló statikus weboldalt szeretnék készíttetni. Kb egy bemutatkozó oldal, egy szolgáltatások és egy kapcsolat lap, semmi extra. Tráhelyet, domaint, cert-et én beszerzem. Szeretném, ha jó helyre kerülne a google találati listákon. Minden megoldás érdekel. A megkereséseket elsősorban e-mailben kérném.

Word Press egyszerű sablon weboldal készítés

Egyszerű weboldal készítése, megadott szövegek alapján.

Weboldal létrehozása

Új weboldalt szeretnénk (webáruházat).

Egyszeri megbízás munkakeresőknek Veszprémben

WP. Webáruház készítéséhez keresek szakembert

Alap sablonos webáruház, 20 termékhez. Csak a webáruház elkészítése. A termék feltöltés, nem szükséges.

Honlapkészítés

Veszprém, 8200 Magyarország

A jelenlegi leltározási rendszer papíralapú, amelyet egy online változatra kívánunk cserélni. A célunk egy olyan webalapú alkalmazás létrehozása, amely lehetővé teszi a pultok számára, hogy saját bejelentkezési adataikkal belépve kezelhessék a hozzájuk tartozó leltárt. A rendszer a következő funkciókat biztosítja: • A pultok kizárólag csökkenteni tudják a leltárukat (például, ha elfogy egy üveg üdítő, akkor jelzik a szoftveren keresztül). • A leltár növelése kizárólag a raktáros fiókkal lehetséges. • A raktáros hozzáféréssel rendelkezik az összes pult leltárához. • A pultok rendeléseket adhatnak fel a raktáros számára.

Applikációfejlesztés

Az alábbi videóban szereplő applikációt szeretném megvalosítani: https://streamable.com/ajohr3

Játékszerverhez mod írása, fejlesztése egyedi igények alapján

Minecraft játékszervert indítunk be. Ehhez keresek olyan személyt aki ért a fejlesztéshez és tud rászánni némi időt. Többit telefonon, vagy discordon. *********** vagy gamefanatic.hu-n található elérhetőségeken

PDF->XLSX

PDF file-ból termeknév és árak kiolvasása majd a meglevő xlsx fileba a terméknevekhez tartozó árak beirása

Programozás

időpont foglalós rendszerben szeretném ajánlani egymásra épülő szolgáltatásaimat

Weboldal fejlesztés

Jelenleg meglévő weboldalunk szorul fejlesztésre, korszerűsítésre

Programozás

Weboldalba szeretnék két beágyazható programot, az egyik egy esküvőszervező program/amibe van esküvői dátum kiválasztása, teendő lista, vendéglista, ültetésirend tervező, költség kalkulátor. A másik a helyszín szolgáltatóknak egy interaktiv foglalási rendszert ami nem időpont foglaló lenne hanem olyan mint egy szállásfoglaló rendszer /amibe a párok be tudják jelölni a az esküvő dátumát, hány főre /ár, három menü közül tudjon választani azt kijelölni és a legvégén egy összesítés és foglalás gombal foglalhatja / Erre szeretnék egy árajánlatot kérni.

Android alkalmazás

Создать каталог автопродаж

Szükségem lenne egy ivr rendszerre amivel lehet hívást kezdeményezni

Egy olyan kész ivr-ra lenne szükségem amit én is könnyen tudok szerkezteni. Az lenne az elképzelés hogy az elején előre felvett szöveg lejátszása ami ismerteti hogyha ilyen vagy olyan gombot megnyomunk akkor mi fog történni és értelem szerüen hogyha az megnyomásra kerül akkor egy másik rögzített szöveget kezd felolvasni

Filament - Több bérléses felület kialakítása

Kedves Szakemberek. Filament 3 „Filament full-stack komponensek gyűjteménye” csomag ismeretekkel rendelkező fejlesztőt keresek egy projekt munkára. A projekt fő témája a „Több bérléses” felület kialakítása (A több bérlés „Multi Tenancy” felület egy olyan megvalósítás, ahol egy alkalmazás több ügyfelet szolgál ki. Minden ügyfélnek megvannak a saját adatai és hozzáférési jogkörei, amelyek megakadályozzák egymás adatainak megtekintését vagy módosítását.) Az alábbi funkciókra lenne szükség a projektben: - Egy darab központi adatbázisban lennének tárolva a partner adatok partner azonosító alapján, így mindenki csak a saját adatait érhetné el. - Minden partnernek készülne egy subdomain cím az azonosításra, amin keresztül a saját bérlői feletét érheti el (Saját FrontEnd és BackEnd felület minden partner számára). Olyan szakembert keresek, aki jártas az ilyen funkció kialakításában.

Honlapkészítés, SEO

Kedves Webfejlesztők. Jelenleg meglévő oldalamat szeretném egy kicsit szebb köntösbe bújtatni, új megjelenést adni neki. Illetve SEO-zást is szeretnék készíteni az oldalra. Szeretettel várom az érdeklődőket.

Új honlapot szeretnék

pooolse.hu( a domain név a birtokomban van) oldalt szeretnék létrehozni a pooolse.com oldal alapján magyar és angol nyelven úgy hogy a az én affiliate linkem legyen az oldalon ahol regisztrálni tudnak. s a Seo kereső optimalizálás előre tegyen Illetve olyan szakembert keresek aki tud segíteni a facebook hirdetés feladásában s menedzselésében- példák: https://www.pooolsecommunity.com/ https://triplewithnft.com/ de ezeknél jobban kinézőt ami jobban hasonlít az eredeti oldalra

Új honlapot szeretnék

Üdvözlöm! Matajsz János Tibor vagyok Egyéni Vállalkozó, foglalkozásom: Síremlék készítése, ezzel kapcsolatosan szeretnék egy saját weboldal/honlapot létrehozni. Köszönöm válaszát!

woocoommerce termékfeltöltés

kb 300db termék feltöltése egyesével.

Wix weboldal

rendbe kene rakni a csak elkezdett weboldalam. www.okie-dokie.co.uk

Céges weboldal+logo tervezése

Céges weboldal tervezése, melyen szolgáltatás is megrendelhető+webdesign és logo tervezése

PLC programozás

rievtech plc programozásáa keresek szakembert. A plc nyomógombos (kapcsoló) műveleket végezne. kb 16bemenet és 14 kimenet.

Webshop készítés

Egy online körmös webshopot szeretnék létrehozni, amiben különböző körmös kurzusokat vehetnének meg az érdeklődők és a tanfolyam elvégézével online oklevelet kapnának.

Web programozás

Shopify-on kellene az oldalon egy mezőre le redukálni egy terméket mert most úgy néz ki hogy van maga a termék és a termék THTD-je. Szeretném ezt úgy megcsináltatni, hogy legyen a termék és csak a számlán látszódjon hogy ennek terméknek ( fix a százaléka) mennyi a THTD-je

Mobil webáruház termékek SEO és blog

Az első feladat, hogy több száz mobiltelefon készüléknek volna szűkség a termék seojára. A 2. feladat néhány oldal seo baráttá tétele és egy blog indítása coolmobile webáruház oldalán. Ezt is minél jobban keresőbaráttá kellene tenni. A feladat későbbi foglalkozást nem igényel, egyszer ~15 000 Ft volna a keret a feladat elvégzésére.

Wix weboldal

Wix weboldalunk van (feleségem dr Bárdos Judit háziorvos rendelő) és aki eddig kezelte/módosította az a jövőben már nem tudja vállalni! Keresnénk valakit aki távmunkában időnként segítségünkre tudna lenni a módosítások új tartalmak kihelyezésében! Kereső: medico buda , itt található a weblap! Várom jelentkezését amennyiben segítségünkre tudna lenni! Köszönettel: Pintér József **/*******

Programozás

excel táblázatban átalakítása VBA vagy más programnyelvvé a könnyebb használhatóság végett

Hirdetés feladás

ÜDV! Olyan emberre van szükségem aki hirdetés feladással foglakozik Aszfaltozás

Helyesírás

Üdvözlöm! Szeretnék jelentkezni a helyesírás ellenőrző állásra. Az ajánlatom 3FT/Karakter lenne.

Gépen segitsenek elromlott a bongeszőm

tehat eleomlott a bongeszo es kell segitseg

Meglévő weboldal átalakítása és fejlesztése

Tisztelt Érdeklődő, Meglévő weboldal átalakítására fejlesztésére keresek szakembert. Feladatok : - Technikai problémák kiküszöbölése, lassú kép betöltés, Server 500 hiba..stb - Grafikai átalakítás, képek beillesztése cseréje, főoldal képeinek cseréje, sorrendek változtatása, menüpontok létrehozása átalakítása - SEO Többi elképzelésemet személyesen osztanám meg azzal akivel együtt fogok dolgozni. A már meglévő www.4x4berles.hu weboldal egyes elemeinek cseréjét /átalakítását szeretném elvégeztetni egy hozzáértő web fejlesztővel. Elvárásaim: - legyél elérhető a munka alatt és a jövőben ha esetleg módosítani szükséges valamit - Tudjunk telefonon vagy bármilyen módon szóban kommunikálni a lehetséges megoldásokról, - Érts ahhoz amit csinálsz - Tartsd be a megbeszélt határidőket és legyél megbízható - Dolgozz elfogadható áron Úgy gondolom ezek nem extra kívánságok. Kizárólag a Qjob-on keresztül szeretnék megegyezni bárkivel is aki a munkára jelentkezne. Röviden összefoglalva szeretnénk egy szakember egy olyan feladatra amihez mi nem értünk és szükség esetén egy fejlesztésben vagy műszaki problémában segítségünkre tud lenni. Köszönöm ha megtisztelsz azzal hogy jelentkezel erre a munkára, és bízom benne hogy sikerül egy jó szakembert találnunk !

Új honlapot szeretnék

Egy olyan weboldalt szeretnék ahol másodlagos eladóként eladhatom a fülhallgatóimat képekkel, leírással. Szeretném hogy legyen egy adatbázisa ahol láthatom hogy ki, mikor, hova rendelte. A weboldalon még legyen egy hely ahol véleményt tudnak írni.

egyszemélyes vállalkozás honlapjának elkészítése

A feladat egy egyszemélyes vállalkozás honlapjának elkészítése (Tevékenység: kertészet és házgondnokság). A honlap felépítése: - Home - bemutatkozás: “Rólunk”, Referenciák bemutatása - ajánlat: “Kínálat” - kapcsolatfelvétel: “Kapcsolat”. Kérem csak olyan jelentkezzen aki pár megfelelő, ellenőrizhető referenciát fel tud mutatni. Nem tudok azonnal válaszolni - mivel magam is dolgozom. A szimpatikus jelentkező három-négy napon belül fog választ kapni. Köszönöm a megértést, türelmet. ------------------------------------------------ **.**.**** Köszönöm, egyelőre elegendő választ kaptam. Nemsokára jelentkezni fogok a számomra megfelelő ajánlattevő(k)nél.

Telefonos alkalmazás készítése

Egy meglévő redőnyvezérlő rendszerhez kellene egy saját márkájú kezelőszoftvert fejleszteni. Lényege, hogy párosítani lehessen a smartboxxal és ezen keresztül vezérelhetőek legyenek az árnyékolók. Android és IOS rendszer is kellene. Az elkészítéshez szeretnék árajánlatot kérni.

Mobil app készítés

Szükségem lenne egy olyan mobiltelefonon működő APP-ra, ami a következőket tudja. (Elsősorban Androidos telefonokon kellene működnie. Nem értek hozzá, hogy iOS-re is alkalmas működés esetén mennyire drágítaná meg az ajánlatot, de estleg arra is lehet adni ajánlatot.) Egy inputmezőbe beírt adatot (ez lehet bármilyen alfanumerikusadat) a bevitel időpontjával együtt le kellene tárolni a telefonon, vagy egy adatbázisba, vagy egy TXT file-ba. Az adat bevitele történhet kézi bevitellel vagy a telefonhoz OTG-n keresztül csatlakoztatott keyboard emulációs eszköz segítségével, ami a beolvasott adat után az ENTER- t is beküldi. Szükség lenne még egy azonosítóra, ami mondjuk max. 10 karakter hosszú, és ezt egy felülírható helyen kellene tárolni (a felülírásra is kellene valamilyen felületet létrehozni). Ez naponta vagy alkalmanként egyszer lenne beállítva, és ezt az azonosítót kellene csatolni még a bevitt inputadat és az időpont mellé. Ezután meg kellene vizsgálni, hogy van-e elérhető internet kapcsolat, és ha van, akkor ezeket az adatokat egy megadott URL-re, a link címéhez kapcsolt paraméterekként fel kellene adni a NET-re. A meghívott program egy PHP program, ami a paraméterekből átveszi az azonosítót, az input mezőbe bevitt adatot és a hozzákapcsolódó idő adatot. Ha nincs elérhető internetkapcsolata a telefonnak, akkor csak tárolni kellene az adatokat. Kellene még egy „gomb” aminek a segítségével a tárolt adatokat fel lehetne tölteni a NET-re, amikor van internetkapcsolat. Jó lenne, ha ezt meg lehetne úgy oldani, hogy közvetlenül beírja egy a neten található MySQL adatbázisba, vagy ha ez nem megoldható, akkor az említett PHP program meghívásával történhetne az adatok feltöltése. Az input mezőn kívül a képernyőn még fel kellene tüntetni az input mezőbe utoljára felvitt 5 adatot. Lehetőleg olyan legyen az APP, hogy más egyéb APP-okat ne kelljen hozzá letölteni, és az APP telefonról való törlése után ne maradhasson semmi a telefonon, tehát az összes általa elfoglalt hely szabaduljon fel. Erre szeretnék kérni ajánlatot, és természetesen nyitott vagyok bármilyen javaslatra, ami a fenti funkciókat el tudja látni. Az ajánlatokat előre is köszönöm. E-mail: ***********.*@*****.***

Mobil app készítés

Saját vállalkozást szeretnék indítani, ami sofőrszolgálatként működik. Ehhez szeretnék applikációt, amivel a sofőrök dolgoznak, illetve amit az ügyfelek tudnak használni a megrendeléshez

Céges weboldalra van szükségem

Üdv, Ajánlatot szeretnék kérni (akár wordpress sablon személyre szabással) utazási iroda részére. A fő elképzelés egy fix ország bemutató honlapja, ahol felsorolásra kerülne az összes szálloda *-os kategória alapján, az országról alap információk, beutazás, stb., egy ajánlatkérés form és kapcsolat fül. 1 extra kérés lenne csupán (bár vannak sablonok amiben ez nem extra), hogy a főoldalon szeretnék egy TOP 3-5 (attól függ, hogy néz ki jobban) ablakot, amit hetente töltenék ajánlatokkal. A szállodák leírását, képeket vállalom feltölteni, mert úgyis kellenék hozzá. Tehát egy alap honlapra/vázra lenne szükségem ami általam is szerkeszthető tartalommal. Költséghatékony megoldás érdekel, semmi extra. (Tudom, csináljam meg magamnak...) Nagyon köszönöm. :) Szép napot.

Weboldal szerkesztés

Káposzta am neem tom mit kell ide írni

cc+ programozás árajánlatkérés

Egy hibrid nem visszatermelős napelemes rendszer feleslegesen megtermelt áramát kapcsolni kellene úgy hogy a hálózatból ne vegyenek fel áramot. Azaz figyleni kell a segéd napelem termelését( 5-20 volt körüli érték) és a hálózat pillanatnyi fogyasztását. 2 fogyasztó lenne kapcsolva. Első fogyasztó fokozatmentesen szabályozható digitális potméter segítségével a másodlagos csak ki és be kapcsolható legyen. ardurino felületre kellene írni. Nincs megkötés hardveres téren. Mivelhogy az eszközök megvásárlása az egyeztetés után lesz.

vizsgára való felkészités

Szükségem lenne egy kis korrepetálásra hátha tudna valaki segíteni. Szoftwerfejlesztó és tesztelő OKJ-ra járok Május 31 lenne a vizsga, ahhoz szűkségem lenne egy kis segítségre a vizsgára való felkészülésben és vizsgaremek projekt megírásában. Árajánlatot szeretnék kérni. 1. vizsgaremek projektem témája: ItPortal- ticketing rendszer, ami tartalmazna: - kár jelentése - eszköz igénylés - tudás-tár 2. heti pár órában kis gyorstalpalóként átveni ami a vizsgára kellene, mint: Javascript, C# meg PHP Köszönöm!

Egy üzleti weboldal karbantartása

Szépségápolási cikkek eladására készült weboldal frissen tartása, karbantartása

Honlap készítés és hirdetés

Honlap készítésre keresek aki bemutatkozó honlapot készít kert építés térkövezès kapcsolatban és segít hogy minél több emberhez eljusson

Találd meg a megfelelő munkát

Jelentkezz magánemberek által meghirdetett feladatok elvégzésére akkor, amikor neked kényelmes, és kapd meg a munkadíjat rögtön utána

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér szoftverfejlesztő munka esetén Veszprémben?
Mennyi a munkadíj: szoftverfejlesztő munka? A legtöbb szakember szoftverfejlesztő munka esetén Veszprémben feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3500-5700 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-41000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 16%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: szoftverfejlesztő munka?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06