Tehertaxi: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 teherszállító közül! Korrekt tehertaxi árak: 6200-11600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Veszprémben közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 teherszállító most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

Szállítás 0-24

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tehertaxi Veszprémben?

6200 - 11600 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Sándor
Sándor 8900 Zalaegerszeg Online
Nem kapcsol be a laptopod? Nem tölt a laptopod? Ebben az esetben általában a laptopnak valamilyen elektronikai meghibásodása van. Laptop szervizünkben vállaljuk a laptop alaplap javítást akár 1 nap alatt! A legtöbb alaplapon egy zárlat keletkezik, sajnos ez nagyon gyakran előfordul a mai világban és ez sajnos nem kiküszöbölhető, de javítható.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is: Netbook ZIF SATA 1.8 inches wincheseter csere, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Expressz javítási felár, Burkolati elemek cseréje (Top case, Bottom case, LCD cover, LCD beezel)

 • Tehertaxi

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható és pontos volt! Megbízható vásárlóként ajánlom őt!

Károly
Károly 9707 Szombathely Online

Tisztelt megrendelők! Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással NORMÁL LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 24990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk: Netbook ZIF PATA 1.8 inches wincheseter csere, Videokártya javítás, laptop kijelző csere, Lassú a szoftverek működése, Alaplap javítás

 • Tehertaxi

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük szépen! Minden 5 perc alatt megtörtént, és a probléma 1 hónapig állt fenn. Remélem, minden zavartalanul fog működni.

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

 • Tehertaxi

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon professzionális és kiváló minőségű. Udvarias és felelősségteljes művész. Ajánlom őt.

Zsolt B
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Főbb szolgáltatásaink: Laptop SSD IDE (PATA) normál 2.5 inches meghajtó csere, PC számítógép szerviz, Monitor szerviz, Mechanikai hibák, kopások, esztétikai sérülések, Laptop billentyűzet csere

 • Tehertaxi

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindent elvégeztetett azon a napon, amikor megkapta a munkát. Gyorsan, kiváló minőségben és egyáltalán nem gond. Nagyon hálásak vagyunk neki!

Gábor
Gábor 3141 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Szerviz szolgáltatásunk: Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Laptop felújítás, Számítógép tisztítás, Laptop kijelző csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

 • Tehertaxi

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

László
László 3100 Salgótarján Online
Hiszünk benne, hogy Önnek is tudunk segíteni! Azért dolgozunk, hogy a számítógépe, laptopja, informatikai eszközei hibamentesen, gyorsan, biztonságosan és egymással összhangban működjenek. Ezáltal megkönnyítse és felgyorsítsa munkáját, élvezhetőbbé tegye szórakozását. Munkatársaink nagyon magas szintű szaktudással rendelkeznek. Ők felelnek a minőségi munkáért, és az Ön elégedettségéért. Mindig törekszünk arra, hogy a lehető legjobb élménnyel távozzon tőlünk, és legközelebb is minket válasszon, ha problémája adódik informatikai eszközeivel.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Laptop billentyűzet tisztítása, Számítógép újratelepítés, DVD meghajtó csere, Az operációs rendszer lassú betöltődése, BIOS javítás, írás, csere

 • Tehertaxi

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Köszönjük szépen! Gyors volt, kiváló minőségű, még a vis maior ellenére is. Udvarias és társaságkedvelő.

Erika Bajko
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító tehertaxi közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tehertaxi: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a tehertaxi átlagos ára 6200 - 11600 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan választhatunk Veszprémben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Veszprémben?

Ebben a pillanatban 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TEHERTAXI szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható teherszállítót keresned ha szükséged van erre: tehertaxi.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor teherszállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas