Fénykép digitalizálás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 fényképretusáló közül! Korrekt fénykép digitalizálás árak: 1900-3600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fényképretusáló most online

Antal K.

Antal K.

Tudok segíteni.

Sándor K.

Sándor K.

Közeli megoldás.

Laura W.

Laura W.

Érdekel.

Mennyibe kerül a fénykép digitalizálás Veszprémben?

1900 - 3600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • Fénykép digitalizálás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Profi szakember. Mindegyik boltunk esetében Őt bíztuk meg és sosem kellett csalódnunk! Gyors, pontos, minőségi munka, csak ajánlani tudom!

Márta
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a képeket!

János
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Fantasztikus volt.mindenki kedves.

Edit
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Esküvői fotózásra kértük fel Viktort. A képek gyönyörűek lettek, a fotózás közben a hangulat nagyon kellemes volt. Viktor sokat segített abban, hogy ellazuljunk, ne feszengjünk a kamera előtt. Csak ajánlani tudom!

Lajos
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Kismama fotózást keresve találtam rá Ágira 4 éve, és azóta minden évben, már családilag visszajárunk hozzá, hogy megörökítsük kisfiunk fejlődését. Ági nagyon tehetséges fotós, aki csakis profi munkát ad ki a kezéből. Kedvességével, érzékenységével a legkisebbek arcára is mosolyt tud csalni, a legjobb pillanatokat pedig mesterien képes elkapni! Csak ajánlani tudom, ha valaki különleges, igényes, minőségi családi képeket szeretne.

Enikő
2 éve

 • Fénykép digitalizálás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

2 db. 10 x 17-es képet szerettem volna készíttetni telefonomról átmentve, ami 9000 Forintba került volna!!! Nagyon szomorú, hogy az árak ilyen magasak, minőség pedig nincs mögötte. (korábbi tabló. báli és osztályképek) Visszaélve az emberek bizalmával, kiszolgáltatottságával, nem gondolnám, hogy ennyi az előállítási költség. Viszonyítás képpen: máshol ugyanezért a 2 db. képért 900 Forintot kértek!!

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló fénykép digitalizálás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

PVC tetőszigetelés: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a pvc tetőszigetelés átlagos ára 4800 - 9000 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Veszprémben a pvc tetőszigetelés szolgáltatáshoz már 29 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőszigetelőt Veszprémben?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PVC TETŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok tetőszigetelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőszigetelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: pvc tetőszigetelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tetőszigetelő segítségét?

Egy profi tetőszigetelő a pvc tetőszigetelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: tetőszigetelő?

Ha profi tetőszigetelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A pvc tetőszigetelés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas