Automata váltó hibák javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 autószerelő közül! Korrekt automata váltó hibák javítás árak — 3900-7400 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 autószerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Dusan

Dusan

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata váltó hibák javítás Zalaegerszegen?

3900 - 7400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. február 15--től

A legjobb autószerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

A műhely a jégcsarnok és a hűtőház mellett található.Teljes körű gépjárműjavítási tevékenységet végez. A telephelyen végzünk gépjármű vizsgáztatást, környezetvédelmi felülvizsgálatot, menetíró berendezés (tachográf) illesztést, eredetiség vizsgálatot, karosszéria javítást, gépjármű mosást.A diagnosztikai vizsgálatok mellett jelentős javítási tevékenységet is folytatunk szinte minden típusú személy és tehergépjárművön.

 • Automata váltó hibák javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Itt mindig ügyfélnek érzi magát az ember. Elégedett ügyfélnek!

Tommy Fargo
egy éve

Hétvégén is! Autófólia minden autótípusra, belátás védelem, prémium hővédelem, Baby guard. Miért fizetne tíz ezrekkel többet! Szabályos felület már 26000ft...

 • Automata váltó hibák javítás

  2400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Dacia szervízeléshez kértem időpontot. Rugalmasan alkalmazkodtak az időpont igényemhez. A gépkocsi leadását követően jelezték, hogy telefonon értesítenek mikor mehetek a gépjárműért. Az ígért időponthoz képest kettő órával korábban értesítettek, hogy mehetek a gépjárműért. Az átvételkor a számla várt a korábban tett árajánlat szerint kiállítva, és egy számomra teljesen kielégítő szóbeli tájékoztatást kaptam. Összahasonlíthatatlanul jobb szolgáltatást kaptam, mint korábban a szakszervízben megtapasztaltam..... Csak ajánlani tudom.

Váltó javítás, felújítás precízen a Dottore Autószervizben. Kérjen időpontot! Meghibásodott manuális vagy automata váltója? Válassza a Dottore Autószervizt! Nincs várakozás.

 • Automata váltó hibák javítás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. A4 1.9tdi

Jolán K.
Jolán K. 8900 Zalaegerszeg Online

Olajcsere munkadíj br. 8000 Ft. Olaj árak: Shell HX8 5w-30 2850 Ft/L, 5w-40 2210 Ft/L

 • Automata váltó hibák javítás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves és remek szakemberek, csak ajánlani tudom őket.

Tibor M.
Tibor M. 8900 Zalaegerszeg Online

Minden márka kormányművét, szervóját javítjuk 1-2 nap alatt. Ingyenes szállítás! Garancia! Kérjen árajánlatot, ingyenes hibafeltárással, vásároljon webáruházunkban gyári minőséget.

 • Automata váltó hibák javítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

A kedvenc autószerelőm. Hihetetlenül korrekt az egész társaság. Volt olyan év, hogy az autómat december 20-a körül vizsgáztattam, mikor mentem az autómért a két gyerekem elkisért. Mindketten kaptak egy kis apróságot, én pedig egy üveg bort. Nagyon figyelmesek és a szakmában is nagyon jók. Csak hozzájuk viszem az autómat, ha valami baja van.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő automata váltó hibák javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok