Porsche szerviz: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 autószerelő közül! Korrekt porsche szerviz árak: 9500-17900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 autószerelő most online

Pal

Pal

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porsche szerviz Zalaegerszegen?

9500 - 17900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

A minőség és szakértelem szervizünkben kéz a kézben jár a gyorsasággal. Előzetes, pontos árajánlat készítése az Ön és autójának igényeihez szabva. Kiváló ár érték arány.

 • Porsche szerviz

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek,segitőkészek. Jókor vannak jó helyen. Csak igy tovább!!!!😎😎

Teljeskörű futómű beállítás és javítás , korszerű, minőségi autószerviz szolgáltatások! Széles körű futóműszerviz a minőség és megfizethetőség jegyében, garanciával! Bosch Car Szerviz.

 • Porsche szerviz

  2000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom

Rafael S.
Rafael S. 8900 Zalaegerszeg Online

Alkatrészek webes akciós áron a Kovács Autóalkatrész webáruházból! Munkatársaink mindent megtesznek, hogy segítsenek megoldást találni autója problémáira.

 • Porsche szerviz

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gumicserén voltam náluk, Balázs profi szakember, ahogyan a szervizben dolgozó munkatársai is. Nagyon ajánlott.

Attila G.
Attila G. 8900 Zalaegerszeg Online

Ügyféligényekre szabott árajánlatok, kiszámíthatóság jellemzi autószervizünket. Szereltesse autóját kellemetlen meglepetések nélkül. Ránk számíthat! Kiemelt ügyfélszolgálat.

 • Porsche szerviz

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,gyors es korrekt.Segítőkészek voltak mindenben! Csak ajánlani tudom!!

Ádám F.
Ádám F. 8904 Zalaegerszeg Online

Autóklíma tisztítás, utastér fertőtlenítés ózonnal br. 4.000 Ft-ért Szeged központjában. Autóklíma tisztítás, utastér fertőtlenítés akár 2 órán belül, Szeged szívében.

 • Porsche szerviz

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A hétvégén izzót cseréltem az autómban. Korábban céges autóként használtam, évekkel ezelőtt még a baloldalt elöl az autónak mentek, kisebb baleset volt. Leadtam a központban és kicsit később visszakaptam. Miközben cseréltem az izzót, az egyik lámpa rögzítő fül eltörött. Miután nem nagyon tartotta így a lámpát szinte semmi csak a másik fül elkezdtem az interneten ennek utána nézni. A rengeteg vélemény és tapasztalat, illetve a totalcar.hu-n olvasott cikk után már hétfőn reggel felhívtam őket. Egyből felvették a telefont, még aznap délelőtt sikerült beszerezni az alkatrészek egy részét amit megbeszéltünk és egy rövid szemle után kiderült nagyobb a baj mint gondolnánk, nem hozták rendbe az évekkel ezelőtt történt baleset után. Ennek ellenére már rá két napra kaptam időpontot, délelőtt leadtam az autót és délután vissza is kaptam 1-2 más apróbb javítást is elvégezve rajta. Köszönöm a gyors munkát, a hozzáállást és a segítséget, mindenkinek csak ajánlani tudom! 10/10 :)

Patrik
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő porsche szerviz közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok