Ágyvég kárpitozás Zalaegerszegen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ágyvégkárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Add meg a feladatot és válogass a díjmentes ajánlatok közül! Keresed a tökéletes ágyvég kárpitozást Zalaegerszeg városágon belül? Itt vagyunk! 34 szakembereinkkel garantáltan elégedett leszel! Látogass el a weboldalunkra! Ha először használod a Qjob-ot és nem tudod, hogyan kezdj neki, mesélj nekünk a problémáról és a közelben található Zalaegerszegi szakembereink rögtön megadják az árajánlataikat, hogy minél hamarabb segíteni tudjanak! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, elolvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN! Válassz a legjobb szakembereink közül!

5 ágyvégkárpitos most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Gyula

Gyula

A környéken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az ágyvég kárpitozás Zalaegerszegen?

18600 - 34800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ágyvégkárpitosk Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágyvégkárpitost!

Viktor G.
Viktor G. 8900 Zalaegerszeg Online

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Ágyvég kárpitozás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Ágyvég kárpitozás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbizható kifogásolhatatlan munkát végzett Szabó úr. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Elöszobai gardrobra ajtó készült és beépitett szekrény tolóajtó javitás történt.) Nagyon köszönöm a segitségét!

Péter K.
Péter K. 8904 Zalaegerszeg Online

Bízza ránk egyedi bútorait, egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Ön megálmodja mi elkészítjük önnek ahogy szeretné.

 • Ágyvég kárpitozás

  2600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt velük, gyorsan és egyszerűen kiszállították a kanapénkat. Teljesen elégedettek vagyunk. Árban is tartották magukat a megbeszélhez, korrektek voltak.

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Ágyvég kárpitozás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Ágyvég kárpitozás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nem jottek el az időpontra, utána nem voltak elérhetoek egész nap. Megbízhatatlanok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ágyvégkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágyvég kárpitozás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az ágyvég kárpitozás átlagára 23000 - 43100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: ágyvég kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas