Ajtó beállítás Zalaegerszeg területén!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóbeállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keresse fel Zalaegerszeg legjobb ajtóbeállító szakembereit! 32 tapasztalt szakember közül válogathat. Hívjon minket még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 ajtóbeállító most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó beállítás Zalaegerszegen?

10400 - 19500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóbeállítók Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóbeállítót!

Zárnyitás a leggyorsabb úton. Ingyenes kiszállás helyszíni felmérés, megfizethető árak. Zárszervíz Ügyelet. Zárnyitás Budapest, Autónyitás, Zárszervíz BUDAPEST, Zárszerelő.

 • Ajtó beállítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jól ment minden

Műanyag, Fa és Acél (társasházi) bejárati ajtók számos méretben. Beltéri ajtók széles...

 • Ajtó beállítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nem foglalkoznak a vevővel

Tamás K.
Tamás K. 8904 Zalaegerszeg Online

Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Kérjen ajánlatot online akár egy percen belül! Ajtók kül- és beltérre. Az...

 • Ajtó beállítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek és segítőkészek! Gyors kiszállítás!

Péter T.
Péter T. 8904 Zalaegerszeg Online

Minőségi tömörfa beltéri ajtók. Egyszerű, vagy luxuskivitelben! Árajánlat készítés. Több 100 díszítési opció. Akciók havonta. Hatalmas választék.

 • Ajtó beállítás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagy a választék, kedvező árak, segítőkész személyzet.

Tibor M.
Tibor M. 8904 Zalaegerszeg Online

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Többszáz beltéri ajtó. Ajtók Pesten és Budán. Egyedi beltéri ajtók. Modellek: Fargo, Koto, Bristol, Oxford IV, Phoneix.

 • Ajtó beállítás

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors segítőkész kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtóbeállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó beállítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó beállítás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az ajtó beállítás átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a feladattal bízható meg: ajtó beállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő az ajtó beállítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas