Autogén hegesztés Zalaegerszeg területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 32 hegesztő közül, 4300-8100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a autogén hegesztés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 hegesztő most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Bela

Bela

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az autogén hegesztés Zalaegerszegen?

4300 - 8100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Tibor S.
Tibor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlök mindenki.Cégünk az alábbi munkakörben tevékenykedik.Kerites,kapuk,acélszerkezetek,előtetők,rozsdamentes és szénacél korlátok és üvegkorlátok gyártásával foglalkozik.

 • Autogén hegesztés

  10900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó.

Ferenc D.
Ferenc D. 8904 Zalaegerszeg Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás.

 • Autogén hegesztés

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Imi ,az isten itten!

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is.

 • Autogén hegesztés

  12300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Jó hozzáállás, kedvesek az ügyfelekkel.

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás.

 • Autogén hegesztés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mi meg vagyunk elégedve velük. Bármiért mentünk mindent becsületesen megcsináltak. Az időpont kérésemet is tudták rugalmasan kezelni.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Autogén hegesztés

  7800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Teljeskörű átvizsgálást kértem autóvásárlás után, a folyadékszinteket egyáltalán nem ellenőrizték, és nem tájékoztattak róla hogy a fékfolyadék illetve a kormányszervó folyadék a minimum alatt van, illetve a hűtővíz fagyállóságát sem tesztelték. Hibakódolvasás (check engine), hibakód törlés, teljeskörű átvizsgálás 10 ezer.

Gyula D.
Gyula D. 8900 Zalaegerszeg Online

Amit a fémmegmunkálásról tudni kell, azt negyvenévnyi szakmai gyakorlattal tudom vállalni. Dolgoztam nagy cégekben, mint minősített hegesztő. Ezek a közé sorolhatom az angyalföldi hajógyárat, a Ganz Máv-agot, Vasúti hídépítőt, majd az újabb cégek esetében a GE-t, Siemens-t, Knorr Bremsét, Krausét. Minősítéseim sok eljárásból vannak, így hegesztek rozsdamentest, savállót, szénacélt, alumíniumot, forrasztok öntvényt, rezet, bronzot. Szerszámaimat nyugodtan mondhatom ipari minőségűeknek. Hegesztés a vékonytól a vastag anyagig, minőséget korrekt áron. Hobbim, kutya, peca, informatika, ebben a sorrendben. Amúgy 2006 óta rendszeresen gyártunk agility akadályokat. Elsőre még fából, de ahogy nőt az igény, úgy alumíniumból. Sokan úgy jönnek hozzám, ez a beírásokról is lejön, mintha egy varázsló lennék. Nem vagyok, csak az a 30 év, az tényleg harminc évnyi szakmai tapasztalat, és rutin. Ennek több mint a fele, minősített hegesztőként telt, így nekem nagyon sokat kellene azon gondolkodnom, hogy hol rontsam el az anyagot. Nem fogom, inkább hamar meghegesztem. Másik meg az, hogy sokan néznek, hogy rögtön elkészítem a hegesztést. Jelentem, ha nem muszáj, nem tárolnám. Mint egyéni vállalkozó, számlaképes vagyok. ja, és ami cégeknek jól jöhet új azaz, öt évig szóló tűzvédelmi vizsgával rendelkezem. Bár úgy néz ki a referenciaképeken, mintha csak színesfémmel dolgoznék, de vaselemeket is készítek, hegesztek, az általunk megépített elemre, gipszkartonzást is vállalunk. . Gépparkom mozdítható, melyek között van AWI, CO, és elektródás, tehát mindent megtalál. Tehát nem gond a kiszállás. Ha itt nem talál, fent vagyok máshol is, csak keressen rám. Törött babakocsi hegesztését, kerékpárváz, kerítések, kapuk, korlátok hegesztését, készítését vállalom.

 • Autogén hegesztés

  14000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kedves és rugalmas.Profi munka. Szerzõdést írtunk,azt betartja és maga után sem hagy felfordulást,számlát ad.Gyorsan,szépen és precízen dolgozik,igényes szakember,bátran ajánlom bárkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő autogén hegesztés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Autogén hegesztés: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az autogén hegesztés átlagos díja 6000 - 11300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Zalaegerszegen az autogén hegesztés szolgáltatáshoz már 31 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hegesztőt Zalaegerszegen?

Most 24 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTOGÉN HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok hegesztőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hegesztőt keresned ha a következőre van szükséged: autogén hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hegesztő?

Egy jó hegesztő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor hegesztőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas