Beépíthető wc tartály beépítése Zalaegerszeg területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető wc tartály beépítése? Válassz 39 vízvezeték szerelő közül és élvezd a korrekt árakat, amelyek 7300-13700 Ft/db között mozognak! Találd meg a legjobb szakembert Zalaegerszegen a Qjob segítségével! Kérj árajánlatot a feladatra és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntést hozol. És ami a legjobb: mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, tedd a dolgod most!

6 szakember most online

István

István

Ma is elvallalom.

Ervin

Ervin

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

very unprofessional, after made the appointment and agreed by both, when that day comes he would say he cannot make it. And they do not have the professional tool to do the inspection. Their service is not worth for the price. :(

Károly
3 éve
Géza H.
Géza H. 8900 Zalaegerszeg Online

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját, és beépítjük. Rendeljen...

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyors pontos es vegre nem egy troger brigad

Szabolcs
2 éve
János N.
János N. 8900 Zalaegerszeg Online

Minden engedéllyel és végzettséggel rendelkezünk, ellenőrizze a kivitelezőjét ! Gázszerelő mester, műszaki-biztonsági felülvizsgáló és kéményszerelő végzettségünk is van.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, szakszerű telefonos szervizelés. Patent a rendszer kellemesen csalódtam. Mindig önöket hívom, ha baj van, amit már meg is tettem. mindenkinek ajánlom.

Elek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt töltődik fel a beépíthető wc tartály?

Az idő, amely alatt a beépíthető wc tartály feltöltődik, függ a tartály típusától és a víznyomástól. Általában a Geberit Sigma tartályai 6-8 másodperc alatt feltöltődnek, míg a Grohe Rapid SL tartályai 10-15 másodpercet igényelnek. Az árak változóak, a Geberit Sigma tartályok ára általában 30 000-40 000 forint között mozog, míg a Grohe Rapid SL tartályok ára 25 000-35 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szerszámokra van szükség a beépíthető wc tartály beépítéséhez?

A beépíthető wc tartály beépítéséhez szükséges szerszámok közé tartozik a fúró, a csavarhúzó, a vízmérő kulcs, a mérőszalag és az esetlegesen szükséges fűrész vagy vágóeszköz. Ajánlott szerszámok közé tartozik a Geberit Duofix beépítőelem, amely ára általában 40 000-50 000 forint körül van.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a beépíthető wc tartály öblítő gombja?

Az beépíthető wc tartály öblítő gombja általában a tartály tetején található, például a Geberit Sigma 01 öblítőgomb esetében is így van, melynek ára kb. 16 000 forint. Azonban a pontos elhelyezkedés és ár változó lehet a különböző gyártók és típusok esetében. Ajánlott a gyártói útmutatót követni a telepítés során.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki ad garanciát a beépíthető wc tartályra?

Az inbyggt WC tartályokra a Geberit vállal garanciát, amelyek ára általában 40 000-60 000 forint között mozog. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a garancia csak akkor érvényes, ha a tartályt szakszerűen telepítik és használják.

Olvas