Csaptelep zuhanyváltó javítása Zalaegerszegen tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csaptelep zuhanyváltó javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül, akik között 42 vízvezeték szerelő található! Korrekt árak: 6900-12900 Ft/db. A Qjob-on keresztül egyszerűen találhatod meg a legmegbízhatóbb szakembereket Zalaegerszeg környékén! Ne habozz, ossz meg velünk a feladatot, és szakértőink azonnal felkeresnek árajánlatukkal! Vizsgáld meg a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket, és kérj további információkat! A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így ne habozz, és hagyd, hogy segítsünk megtalálni a legjobb megoldást! Az árak függenek az elvégzendő munka típusától és bonyolultságától.

6 szakember, aki végzi a csaptelep és zuhanyváltó javítását most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

8900 - 16700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep és zuhanyváltó javítását Zalaegerszegen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is

  • Csaptelep zuhanyváltó javítása

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors és megbízható cég, ajánlom mindenkinek!

Csaba
3 éve

Gyors és precíz kivitelezés ingyenes felméréssel, teljeskörű ügyintézéssel! Problémamentes megoldások kéményre, kondenzációs kazánra garanciával! 10 év garancia. Ingyenes felmérés. Gyors és precíz. Társasházak számára is.

  • Csaptelep zuhanyváltó javítása

    6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Telefonon keresztül, kedvesen adott tanácsot, ami magabiztossá tett és az alapján meg is oldódott a hiba! Köszönöm szépen.

András
2 éve

Kazáncsere, cirkó felújítás akár 24 órán belül, gyorsan. Kérje díjmentes átvizsgálásunkat

  • Csaptelep zuhanyváltó javítása

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves,gyors szakember,korrekt áron dolgozik:) Csőtörés volt a lakásban,kicserélte szépen, a csöveket,végre tudjuk használni,plusz wc csészét is cserélt nekünk:) Mindenkinek ajánlom!!

András
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértőt! Csaptelep és zuhanyváltó javításra szükséged van? Kérj árajánlatot percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Rendeld meg most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep és zuhanyváltó javítását, csaptelep zuhanyváltó javítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a csaptelep zuhanyváltójának vízkövet a mosdóban?

A csaptelep zuhanyváltójának vízkövét a mosdóban legegyszerűbben ecetes oldattal lehet eltávolítani. Ehhez keverjünk össze egyenlő arányban ecetet és vizet, majd ezzel töröljük át a vízköves területet. Ha a vízkő makacsabb, akkor használjunk speciális vízkőoldót, például a Cif Power & Shine vízkőoldót, amelynek ára körülbelül 1000 forint. Ne használjunk súrolószert vagy más durva tisztítószert, mert az megsértheti a csaptelep felületét.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep zuhanyváltója nem vált a hideg vagy a meleg vízre a mosogatóban?

Ha a csaptelep zuhanyváltója nem vált a hideg vagy a meleg vízre a mosogatóban, akkor valószínűleg a patron meghibásodott. Javasoljuk, hogy cserélje ki a patront egy újra, például a Grohe 46 048 000 patront árban 5 990 Ft-tól. Ha nem értesz a csaptelepek javításához, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a csaptelep zuhanyváltójának vízkövet a kádban?

A legjobb megoldás a Hansgrohe Croma 100 zuhanyfej használata, melynek ára 25 990 forint. Azonban, ha nem szeretne ennyit költeni, akkor javasoljuk a Grohe Power&Soul 130 zuhanyfej használatát, melynek ára 14 990 forint. Mindkét zuhanyfej rendelkezik vízkőmentesítő funkcióval, így könnyedén megszüntetheti a csaptelep zuhanyváltójának vízkövet a kádban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a csaptelep zuhanyváltója nem vált a hideg vagy a meleg vízre?

Ha a csaptelep zuhanyváltója nem vált a hideg vagy a meleg vízre, akkor valószínűleg a patronja sérült vagy elhasználódott. Ajánlott a zuhanyváltó patronjának cseréje, amely általában 2000-5000 forintba kerül. Ha nem értesz a csaptelep szereléséhez, akkor javasoljuk, hogy hívj fel egy szakembert.

Olvas