Minőségi csatorna bekötés Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Csatorna bekötés: Fedezd fel a legjobb szolgáltatásbeszerelőket a Qjob-on és bízd rájuk a feladatot! Válogass 40 szakember közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád Zalaegerszegen és környékén. Az árak 2000-3800 Ft/fm között változnak, attól függően, hogy milyen típusú bekötésre van szükséged. Ne tétovázz, bérelj fel profi szakembereket a csatorna bekötéshez, és hagyd, hogy ők gondoskodjanak a feladatról! A Qjob-on a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információit is megtekintheted, mielőtt döntesz! Ráadásul az árajánlatokig és a szakemberek felkereséséig nem kerül semmibe! Tedd fel a feladatot most és várj díjmentes árajánlatokra!

6 szakember most online

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Pál

Pál

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

1400 - 2700 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Zalaegerszegen!

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül.

  • Csatorna bekötés

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

very unprofessional, after made the appointment and agreed by both, when that day comes he would say he cannot make it. And they do not have the professional tool to do the inspection. Their service is not worth for the price. :(

Károly
3 éve

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is. 10 év tapasztalattal készletről szállítjuk ki új zuhanykabinodat, szakszervizünk beépíti. Magas minőség. Kis méretű fürdőkbe is. Országos kiszállítás. Gyártói árakon, raktárról.

  • Csatorna bekötés

    3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsak!

Attila
2 éve

Kazáncsere és Fűtéskorszerűsítés hivatalos beüzemeléssel, teljes körű ügyintézéssel! Ne adja fűtésrendszerét rossz kézbe! 15+ Éves tapasztalattal mindenre van megoldásunk.

  • Csatorna bekötés

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos ennél rosszabbat nem tudok adni ezért is ennyi. A javíás után ismét úgyan az a aprobléma nem reagálnak a megkeresésre, számlát nem adnak. CSALÓK!!!!

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szolgáltatásbeszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, csatorna bekötés közben Zalaegerszegen