Fa ajtó felújítás Zalaegerszegen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fa ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Zalaegerszegben a fa ajtó felújítására 30 szakember áll rendelkezésedre. Válassz minket és élvezd az újraélesztett ajtód szépségét és funkcionalitását! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 fa ajtófelújító most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

József

József

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a fa ajtó felújítás Zalaegerszegen?

17900 - 33600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fa ajtófelújítóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fa ajtófelújítót!

Olcsó Akciós Fémcsíkos Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi áron? Még rendelhető. Olcsó, Akciós Üveges Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi...

 • Fa ajtó felújítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Már vásároltam ott, és most is tervezem

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. Műanyag teraszajtó javító. Erkélyajtó zár szerviz. toló bukó ajtó javító. bukó nyíló ablak javítás.

 • Fa ajtó felújítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy 4 km-re fekvő faluban lett volna szükségünk 5 redőnyre, két szúnyoghálós ajtóra, továbbá szúnyoghálóra néhány ablakra. E-mailben történt megkeresésemre indoklás nélkül közölték, hogy nem tudják vállalni. Nem hogy később, vagy valamikor, hanem egyáltalán nem. Mikor személyesen jártam ott, szó se volt arról, hogy nem tudnák vállalni, tehát számítottam rá. Jó lenne, ha nem néznék hülyének a vevőket.

Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. Jelmondatunk Ha az ablak jól működik a vihar már fel sem tűnik. Műanyag teraszajtó javító. Erkélyajtó zár szerviz.

 • Fa ajtó felújítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias,segítőkész alkalmazottak.nagy választék.

Zsolt S.
Zsolt S. 8904 Zalaegerszeg Online

Ajtó Javítás Garanciával Ajtójavítás Garanciával Ajtó Javítás Ajtójavítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest, ÖSSZES KERÜLET.

 • Fa ajtó felújítás

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt csapat, kedvező árak, rugalmasak!

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Ingyenes állapotfelmérés. Lefaragjuk gázszámláját. Időtálló megoldás. Bízzon a profizmusban.

 • Fa ajtó felújítás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Készségesek, gyors kiszolgálás nagy választék.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fa ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő fa ajtó felújítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa ajtó felújítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fa ajtó felújítás átlagára 13100 - 24600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: fa ajtó felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő a fa ajtó felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas