Fal javítása ablakcsere után Zalaegerszegen tapasztalt szakemberekkel!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ablakcserét követő faljavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Zalaegerszegen ablakcsere után fal javítása? A 33 szakember közül válassza ki a legjobbat! Garantált minőség és elégedettség a szolgáltatásainkban. Lépjen velünk kapcsolatba még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 ablakcserét követő faljavító most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a fal javítása ablakcsere után Zalaegerszegen?

1800 - 3300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ablakcserét követő faljavítót!

Olcsó Akciós Fémcsíkos Szabványos méretű beltéri ajtót keres tavalyi áron? Még rendelhető. Olcsó, Akciós, Szabványos beltéri ajtót keres tavalyi áron? Az akció még néhány napig tart.

 • Fal javítása ablakcsere után

  6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nekem sikerült rendelni,de mint utánna rögtön kiderült hibásan. Ezt le szerettem volna mondani, de ők erre felhívtak és azt mondták hagyjam majd ők korrigálják . Természetesen nem történt semmi, ugyanúgy legyártották a hibás adatokkal és még egyéb minőségi hibákkal. A szállítást kétszer is kifizettették holott ha kijavították volna a rendelést 0 ft ba került volna. Ígéretet kaptam erre is,hogy kijavítják a hibát,de azóta nem lehet kapcsolatba lépni velük sem e-mailben sem telefonon. Úgyhogy röviden és tömören egy pontatlan, szavahihetetlen, hazudozó társulat!!!! Nem ajánlanám senkinek sem,! Sőt, még én sem tettem meg sajnos,de fontolgatom,hogy bejelentem a fogyasztóvédelemnél és mindenkinek ezt ajánlom!!!!

Ablak Beépítés - Minőségi megoldások, verhetetlen árak. Kérjen ajánlatot. Állandó 40%-os akció, és egyes termékeinkre további 5-10% kedvezmény. Precizitás.

 • Fal javítása ablakcsere után

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bútorhoz való kiegészítő alkatrészek és felszereltségek tekintetében Győrben az elsők közé tartozik. A két eladő hölgy a témakörben jó tapasztalatokkal bír, mely miatt a vásárlóknak nagy segítségére vannak. Udvariasak és készségesek, így öröm volt vásárolni. Az árak is barátságosak voltak.

Attila Z.
Attila Z. 8904 Zalaegerszeg Online

Panel Ablakcsere - Minőségi megoldások, verhetetlen árak. Kérjen ajánlatot. Állandó 40%-os akció, és egyes termékeinkre további 5-10% kedvezmény....

 • Fal javítása ablakcsere után

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Győr több hasonló boltjában jártam, de csak itt volt rugalmas gyors kiszolgálás. Ajánlás alapján jöttem ide, az eladó hölgx pedig nagyon kedves volt, ami manapság már ritkaság számba megy sajnos.

Legjobb áron, amit csak adni tudunk. Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Fal javítása ablakcsere után

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, gyors ügyintézés! Ajánlom mindenkinek!

Műanyag nyílászárók cseréje és beépítése Budapesten! Kérjen személyre szabott...

 • Fal javítása ablakcsere után

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nem reagált az ajánlat kérésre.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ablakcserét követő faljavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester fal javítása ablakcsere után közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fal javítása ablakcsere után: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fal javítása ablakcsere után átlagára 1400 - 2600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Zalaegerszegen a fal javítása ablakcsere után szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FAL JAVÍTÁSA ABLAKCSERE UTÁN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ezermestert hívnod ha a következőre van szükséged: fal javítása ablakcsere után.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ezermester?

Egy jó ezermester pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: ezermester?

Ha a legjobb ezermester segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fal javítása ablakcsere után és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas