Gipszkarton javítása Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 40 gipszkartonozó szakember közül, 2500-4700 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Zalaegerszegen bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton javítása! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gipszkarton javítása Zalaegerszegen?

2500 - 4700 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tisztelt leendő ügyfeleink! A FiNor94 kft. egy magasan képzett szakemberekből álló építőipari cég, amely kisebb - nagyobb projektek elvégzésére nyújt megoldást partnerei részére. Szíves együttműködést várva! Szolgáltatásaink: belső gipszkartonozás; gipszkarton vágása, gipszkarton váz, beton festés

 • Gipszkarton javítása

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Precíz, pontos, udvarias. Igényes, szép munkát végez. A munkaterület tisztaságára egészen az átadásig figyelt. Maximálisan elègedettek voltunk, József visszaadta a mesteremberekbe vetett bizalmat.

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Családi házak építése. Kulcsrakész családi házak. Társasházak építése. Generálkivitelezés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta javítás; Fal vakolás; Erkély műkő felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkarton javítása

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Teljesen korrekt! Szépen megcsinálta a glettelést és a festést is!

Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Lendületes, megbízható munkavégzés kiváló szakértő csapattal, 13 év tapasztalattal. Gipszkartonozás. Megbízható. Gyors. Gipszkarton. Szolgáltatásaink: dupla gipszkartonozás; gipszkarton profilok szerelése, gipszkarton függesztő pálca használata, ablak mázolás

 • Gipszkarton javítása

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, vidám, régi vágású szakember. Korrekt áron, szépen dolgozik és olyan problémát is megoldott, ami nem az ő feladata. Tiszta szívvel ajánlom.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás fürdőszoba felújítás; Glettelés előkészítés; Wc burkolás. Generálkivitelezés, felújítás

 • Gipszkarton javítása

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható. A megbeszéltek szerint dolgozik és figyelembe veszi a kéréseket. Folyamatosan visszacsatolák. A megoldásra fókuszál, igényes munkát végezve.

Csaba M
2 éve
Péter M.
Péter M. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdv! 4 fős csapattal alacsony határidővel vállalunk munkát. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás; ipari gipszkarton mennyezet minta, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, szobafestés

 • Gipszkarton javítása

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A munka elvállalása előtt ő volt az egyetlen szakember, aki szerette volna felmérni mi is vár rá, hogy korrekt árat tudjon mondani. A megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a munkát szépen elvégezte és gyorsan. A jövőben is szívesen bíznám meg.

Ákos S.
Ákos S. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm! Laminált padló lerakást, vinyl padló lerakást, és gipszkartonszerelést vállalok, 21 éves szakmai tapasztalattal! Természetesen számlával, garanciával. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fetés mázolás burkolás gipszkartonozás; gipszkartonozás alapok, gipszkarton váz, javítás

 • Gipszkarton javítása

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Jó minőségű munkát végzett, nagyon profi szakember.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton javítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton javítása: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a gipszkarton javítása átlagos ára 3200 - 6000 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Zalaegerszegen?

Most 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával kereshető meg: gipszkarton javítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a gipszkarton javítása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gipszkarton javítása és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas